Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još da potekne srpska krv po srbiji i da jednom TO ZLO IZAĐE IZ NJIH.Amin. P.S.A biće i to samo lagano,j.e.b.a.ć.e vam novi svjetski poredak,demokratija i kremansko proročanstvo znanje ZA SVA VREMENA paganski sotonisti!!!!!
stvarno su ovi nepismenjaci poludili. Jos samo fali da i Njemci iskopaju Hicu i pocinjemo iz nova... oj haj... ali su me Srbi uvjerili da su istrajan narod - istrajan u morbidnoj samouvjerenosti u svoje lazi i budalastine
krkane to je originalna historija a nije tvoja guslarska mitologija a ime entiteta ce pisati samo malom broju divljaka i primitivaca pa i tebi
To je vaša istorija poslije 1995.!!!Al ne bih o prošlosti!!!!Gledajte u budućnost, dovoljno da će ti 2013. godine u ličnim kartama RS pisati državljanstvo RS)))Pa ti pričaj o Ilirima i vašem porijeklu:Možda kroz par godina budete i Rusi, ko će znati, kakvi ste vi)))))))
Naučnici navode da je procenat Slavenskog gena u Bosni i Hercegovini (15%) manji nego u Njemačkoj te da ostalih 85% čine u najvećem broju ilirski, germanski i keltski geni. U susjednoj Hrvatskoj je gen R1a (34,3% sa mutacijom tipičnom za Slavene) brojniji od I1b* ( 32.4%). U studiji načinjenoj od strane Hrvatske [5] je stanovništvo jadranskih otoka ovaj procenat na bolje izmijenilo ali je studija zbog toga kao i ostalih kontroverzi internacionalno nepriznata. Na području Srbije je otkriveno 29,2% ovog I1b* gena te 15,9% R1a Zakljucak: Bosnjaci veze nemaju sa Srbima. Srbi su slaveni a samo Bosnjaci imaju samo 15% genetskog koda Slavena.
Bošnjaci na tlu srednjovijekovne Bosne su potomci Ilira. Bošnjaci su se kao prvi u ovom dijelu (BiH) naselili i asimiliraju poslije nadolazeće narode (Slavene, Avare, Hrvate, Srbe). Bos. Hrvati su genetski gledano nešto bliži slavenskim narodima nego Bošnjaci. Bos. Srbi i Bos. Hrvati su genetski sličniji Bošnjacima nego Srbima ili Hrvatima. Bošnjaci su nasljednici Ilira, dok su Srbi i Hrvati, genetski gledano, u 5 - 7. stoljeću naseljeni Slaveni. Gen I1b* je kod Bos. Hrvata nešto brojniji, ali se oni ne mogu vidjeti kao naslijednici Ilira jer je mutacija tog gena mlađa nego kod Bošnjaka.
vi ste posrbljeni vlasi ni tamo ni vamo u Srbiju ne možete u BiH nećete
još samo da puste Voju pa da počne oslobađanje Beograda
Ja znam ko sam šta sam i odakle sam!!!A tebe kompleksi ubiše, pa sebi stvorište kvazi naciju, čuj Bošnjak,,, ha aha ahaha ili u prevedu stari Srpski otpad i smeće
a ti se turcine pogledaj u ogledalo - tvoji korijeni su ceta anadolskih dragovoljaca i kosovka djevojka u nekoj jaruzi pokraj puta. svaki stosadamdeseti srbin nema crnu boju kose i ociju
Ne vadi riječi iz cijelog konteksta, pa površno donositi zaklučke!!!Vidi se da je je mišljenje ko Š.u.pak , svako ga ima!!!!!A ti si takav!
“Srbi su lud narod.” Dr. Jovan Rašković, osnivač SDS-a
Ugledaj se ti na Emira Kusturicu!!!Ne trebaš se punon potruditi da nađeš svoje korjene otpadu jedan!!!!!!
srbi su pravoslavni turci
Retardo pa vidiš li ti ko citira!!!Sve hohštopleri bjelosvjetski koji ubiše slobodu narodima po cijelom svijetu!!!!!