Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo referendum i Mile to mogu srediti!!!!
Gospoda iz Kranjske mogu sada lijepo prditi na rosu jer nakon ove sramote s njima više nemamo što pričati, arbitrirati, niti raspravljati osim na Sudu za pravo mora u Hamburgu.
Potpuno ispravna odluka. Ne znam kako će ovo završiti, ali Slovenci su uistinu prljavo igrali i zasluženo su raskrinkani. Ali kad se pogleda njihovo ponašanje još u Jugoslaviji, nimalo to ne začuđuje. Mi ostali si barem kažemo u lice šta mislimo, za razliku od njih. Uvijek ispod stola, sa strane, došaptavajući se, sa figom u džepu.
politika hrvatske se apsulutno ne razlikuje po ničem od srbske , politika jednostranosti i konflikta, ipak slovencima je jedino sreća da ne graniče sa srbijom za razliku od nas, mislim da smo mi država sa dva najnepoželjnija susjeda na svijetu, na kraju PUNO SREĆE SLOVENCIMA
...pogledaj se u ogledalo pa reci onda kako si ti ispravan i uredan.... I vrati se na baustelu u Sloveniju preko Piranskog zaljeva a nemoj prljati hrvatske ceste.
serem ti se na šahovnicu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pametno! Ovo je drzava, svi se jednoglasno bore za nacionalni interes. S druge strane, sta je s nama? Hocemo li mi docekati da nasi zastupnici u parlamentu budu jedinstveni oko nekog nacionalnog drzavnog interesa?
Legitimna odluka najvišeg državnog tijela
....nije Hrvatska prekinula arbitražu zato sto gubi, već zato sto su Slovenci lažirali rad...... .....a do sada to nitko iz najviših državnih tijela Slovenije nije opovrgao...bas zanimljivo.....jesmo, varali smo, ali to je ok...
Znači ugovor se sklopio samo da se uđe u EU a onda raskidaj.
Raskida se zbog varanja u postupku, ako te bas zanima
imali većih varalica od vas , ali baš me zanima kako će završiti , nisu slovenci vesla sisali