Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad da Toronto prenese vijest da je u Phoenixu u kaficu neko izboden. E svasta!
Kako pratim ove mainstream medije, nije bas rijetkost da procitam pucnjava u novom sadu, ubistvo, neko nekog izbo.. Bas lud i opasan grad..
40k novih stanovnika je dobio izmedju 10 godina, bilo na popisu, niko nije verovao da je toliko porastao grad, uglavnom su doseljeni iz Bosne/CG prvenstveno i onda ostalih delova Vojvodine. Sada je tek nesto manji od Sarajeva, a nekad je bio dosta manji.
неки луди цетник се мало налоко
Ja se pucam u Zenici.
malo je klix izgubio kompas
jos jedna u nizu vijesti koja ce pokazati ljubav, razumijevanje, bratstvo i jedinstvo svih naroda i narodnosti na ovim prostorima, a bogami i sire... odoh po sir i vino...
Šta je danas ovim Srpskim funt,,fundm...fundamet..... a da oprostite Fundamentalistima :D
SANU je sekta, i svi njeni fanovi su fundamentalisti pa cak i onaj blago retardirani Arkan. A o SPC da ne govoim oni su prica za sebi, prave sekta pravoslavna orgijaju sa srpskim mladicima, lažu, piju ne vjeruju u boga. :D