Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo gdje je požar nema veze sa Sućurajom..45 minuta je vožnje...
Mnogo mi je žao, tu sam godinama ljetovao...
Dobro poznajem Hvar, skoro svi požari su se dešavali na ovoj lokaciji, o već nije normalno???? Taj dio otoka je blizu Sućuraja...da li je ljudski faktor u pitanju kad tu stalno bukti? RIP za nastradalog!
kako se izjasnjavao
Agenda za globalno zagrijavanje..... Jel ljeto il nije, neka przi.
vi teoretičari ste stvarno mentalno hendikepirani. Obavezno treba uvesti IQ test prije priključka interneta, ovaj svijet bi tako prodisao i živio u takvoj harmoniji da je to nevjerovatno.
Naša Vlast ni ne pomišlja da nabavi kanader, šta god bi trebalo uraditi za korist naroda a da se pri tome ne može ukrasti to našoj Vlasti nikako ne odgovara, samo se sjetite nabavke medicinske opreme respiratora
Zao mi je tragicno nastradalog, nadam se da vise nece biti takvih slucajeva. Dobro je da pozar vise ne prijeti kucama jer mi na ovom snimku djeluje upravo suprotno. Sretno i da se situacija sto prije smiri.