Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je baš šega. Janša je recimo sa povjesne strane zaslužan za samostalnost Slovenije u najmanju ruku kao Milan Kučan, s druge strane on je uradio više nego itko da se Slovenija približi EU i evo , danas je u zatvoru... Pitam se da li je kod nas u BiH takvo što moguće...
Lijepo je saznati da prodana duša boravi iza rešetaka.
Mogu mislit kako je "los" zatvor -_-
zatvor je pun balkanaca koji ga mrze jer među njima ima dosta takozvanih "izbrisanih", tj osoba iz drugih jugo republika koje su se u vrijeme raspada države našle u Sloveniji na radu pa su kasnije imali problema sa dobivanjem državljanstva jer nisu imali stalnu adresu boravka u Sloveniji a nisu mogi, ili nisu htjeli, da se vrate u svoje države zbog rata. Janša ih je jednostavno izbrisao iz svih evidencija, pa ljudi nisu imali nikakve dokumente, a samim time i nikakva prava. To im je namjerno zakuhao sam Janša, koji je Sloveniju želio očistiti od "čefura", tj. južnjaka. To je trajalo jako dugo, mislim da se problem riješio tek kad je Slovenija treala ući u EU, znači oko 2004. godine. Mnogi od tih "izbrisanih" u među vremenu nisu imali drugog izbora pa su se morali baviti svakakvim kriminalnim rabotama, zato su mnogi i završili u zatvoru. A eto dođe cica na kolica sad mu valja sa njima dijeliti prostorije.
ma nije problem ćuza dok god ostane neokrznuta guza
ja ne znam šta je ovo ovim moćnicima kad ih uhapse ili kad idu u prdekanu. svi nešto nasmiješeni
Saginjul se po sapun u slovenačkim zatvorima?
nevin covjek u zatovru,pa politicari su sve posteni lopovi :) isto kao i kod nas...