Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je ovo guzancija,uh pardon inaguzacija ocu rec inaguracija.A je.ene recenice mamu joj njenu,nemoz covjek da izgovori pravo.Neg ljudi jel ko pametan ovdze,stace nam krmad jes\'t aaaa??????????
Hocu reci, Srbi muhamedanske vere, ebi ga, to su nasi bivsi Srbi slabog karaktera, evo je i ovaj Pipo zivi dokaz, samo pi. di ovuda, da je pravi Turcin, negdje bi se samoraznio a ne bi kukumavcio ovuda ko sinja kukavica, eto nasih jadnih janicara!!! Valjda im je zato i propalo osmansko carstvo, kad najslabije karaktere uzese u janicare, da je bar bilo tastature onomad, nego, jadnici, sve pjeske preko pola Evrope i Azije, da bi ih kasnije kao isprdke izbacili na pusto ostrvo, pa ostali zabezeknuti!!!
Svi tzv. bosnje, a muslimani srpske vere, su bili na strani Hitlera, a pod Poglavnikovom cizmom, tzv. cvijece. Dobili po brnjici pa se sad uspandrcali kad su vidjeli svoju sansu. Jos gori od handzara moze biti samo kombinacija bosnjo-albanac, sto je ovaj ludi Pipo. To je onda handzar-fasista na kvadrat.
Poke.njam ti se na didu handzara i na poglavnika. I na bunker enver hodze iz kog si ispuzao!!! i na fatiha, za kraj!!!
Propoziram da kad je nacisticka srbija predala tuzbu protiv Hrvatske sto se desavalo u drugom svjetskom ratu ONDA bi trebale sve zrtve nacisticke srbije u drugom svjetskom ratu tuzit srbiju,
Eh jadan li ces bit Ivo kad ti ruku da ovaj nacista tadic kad svkodnevno ruku daje hitleru ratku mladice,covjece nemoj sebe prljat i ponizavat! Udvara ti se nacisticka srbadija da Hrvatska povice tuzbu protiv nacisticke srbije.
ZIVJELA SUVERENA I NEZAVISNA BOSNA I HERCEGOVINA Pozdrav iz Danske [email protected]
bla- bla jeb...te tadic i koji ce ti ku.... taj krmak na inoguraciji....nek ide sa miletom piti rakiju i lajati po BIH
@ [email protected] P O P U S I K U R C I N U ONOM MUTAVOM SESELJU STO MU JE LANAC KRATAK
alo ljakas jel to neki trend da fasisti nazivaju srbe fasistima
Samo se vi tretirajte...razumjecemo da konjusari i sipci imaju mnogo toga zajednickog, slicnog su mentaliteta, vole oteti tudje, pa s tim u vezi, nek si se vi izrazgovarate, imate o cemu...i kako ste protjerali druge narode...mame vam se spomenem fasisticke!!!