Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, to nam treba biti prioritet, umjesto da se Hrvatska zaduzuje i spaja Dubrovnik, to neka uradi Bosna, za onih pet bosanskih stanovnika na toj trasi?
svuda pođi, al kroz ljubuški (bijaču) prođi :-(
Ako oni planiraju do 2030, smatrajmo naš dio završen do 2073.
Svaki tip autoceste koji bi isao kroz BiH je dobar. Zamislite samo kada se izgradi 5C. Pa kompletna sjeverna hrvatska, madjarska,poljska,ceska,slovacka...ce putovati kroz BiH radi skracenog puta. I nek neko samo ulozi u odmaralista pored autoceste, par restorana, hotela itd itd... i eto para, zato je isplativo dizati kredit za gradnju autocesta. trebate malo misliti pozitivno i sagledati realnu sliku.
Ne daju preko Dubrovnika, pa kao dobri Samarićani misle da nam čine uslugu, ali vidjet ćemo na šta će sve ispasti :D
Taman do 2030, tad cu već biti fosil
Ljudi ba poceli izbori, malo Milanovic navlaci Covicu i Dodiku. OK, planiran je i prikljucak na trebinjski medjunarodni aerodrom Milorad Dodik.
...bogati, ispade trebinje frankfurt...
commie, to osmica izlapila, pa da malo promjeniš? :)
...ma jok, admin bio brz napištolju :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)