Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masallah fine džamije...
da je fina nebi reko al da je moderna i prostrana to jest,zaista sa druge strane hrvatska bi trebala izgraditi jos bar pet ovakvih dzamija s obzirom koliko je muslimana ucestvovalo u stvaranju hrvatske nedavno a bogami i ranije
kod nas su obično u prvim redovima, na rukovodećim pozicijama, najveći kriminalci, vođe klanova, lopovi, huškači i prodavači magle
A gdje mu je hanuma ? - Mora da je zauzeta sa poslom...
Sebija je zauzeta kradjom budzeta KS
Kako je ovaj IZetbegović smotan čovjek ni govor ne zna pročitat. Kaže dragi GRADONAČENIKE / ČE, prvo ime i prezime pa funkciju navedi ko što je gospodin Ivo Josipović to uradio. E moj Bakire ti nam predsjednik a vidi ti svjedočanstva http://static01.avaz.ba/arhiva/31sed06_07_img258_269446184.jpg
Nemoj ti, o budućnosti, tvoj otac i ti, od kad ste se pojavili, budućnost je naglo-za kratko vrijeme prestala da postoji.
JELI IKO IKADA VIDJEO IZETBEGOVIĆA , RADMANOVIĆA I KOMŠIĆA U POSJETI , U NJEMAČKOJ, FRANCUSKOJ, VELIKOJ BRITANIJI, ITALIJI , AUSTRIJI ITD.. NAPOMINJEM, NE U PRIVATNIM POSJETAMA !!! KOMŠIĆU JE JEDINA POSJETA BILA U HRVATSKU, KEMALU MONTENU U BOLNICU..RADMANOVIĆ U SRBIJU I U RUSIJU ALI NE NA VIŠIM NIVOMIMA..IZETBEGOVIĆ, IRAN, TURSKA..PA I SRBIJA , I EVO NE POLITIČKA POSJETA U RIJECI TJ. HRVATSKOJ..MINISTAR VANJSKIH POSLOVA LAGUMĐIJA IDE U RS I TU I TAMO PO EGZOTIČNIM ZEMLJAMA KOJE NIJE OBIŠAO ZA 1 MANDATA..BUDIMIR U KOREJU, PA U ZATVOR .. DODO MALO KUĆU I IMANJA U SRBIJI OBIĐE I NAVRATI DO TURSKE.. I ONDA SE ČUDIMO ŠTO NEMAMO INVESTICIJA...DODUŠE, KEMAL MONTENO JE ODRŽAO KONCERT U SARAJEVU,ŠTO BI SE MOGLO NAZVATI INO. INVESTICIJA :-) ..
vidi ga kakav je *** babu svog lopovskog,i ko ga nauci lopovluku.....nadji mi ga ko je na posten nacin postao milioner u ovoj drzavi.....opako bogat....nema ga.....a kako je to nas bakir uspio ....lopovlukom njegovog naroda....umtri djubre jedno smrdljivo....
Muslimani, idite vi radije u Tursku, pustite krščansku Europu na miru.
“a posebno ovoj našoj regiji " Hrvatska se nalazi u dvije regije: Srednja Europa i Mediteran. U kojoj od te dvije je BiH?
sve sama vnago
Ma nemojte nam samo vi o postovanju,postenju i drugim ljudskostima kad nemate nimalo ljudskosti.Dokazano za dosta godina vladavine vas i vase stranke!!
svismo mi boziji ljudi isvismo od krvi imesa i iz sviju crvena krv tece samo sto treba da se u vazavamo i postujemo i svima ce nam biti dobro
ne daj bože da u sarajevu naprave crkvu, ne računam one što je austrija izgradila... ima jedna na alipašinom i to ste se bunili kao da prave ne znam ti šta.
Lupaš gluposti, evo crkve u mom komšiluku i to od džamije udaljena 100 metara. Svaki dan se i zvono čuje pa se niko nije bunio.
Bakire, Zivko ti cuva mjesto u celiji. Zukic ce sa Zikom, a Tihic sa Sarajlicem
Sve smo mi to imali i u komunizmu pa ga srusise da bi sad djeca onih koji su ucestvovali u 'rusenju' nama pripovjedala ono sto mi koji pamtimo i ta vremena znam vec to. U svakom slucaju pozdravljam govor zbog mladjih generacija.
Ima komunizam eno u Sjevernoj Koreji, ako ti je toliko stalo do njega --> avionsku kartu i pravac Pjongjang.
ima dzamija i u zagrebu al nije u tome poenta. ko je skontao skontao ko nije jebiga:)
Opet kazem,dao Bog da jednog dana kr scani imadnu ista prava kao mu slimani na Zapadu. 63.000 mu slimana u HR i Is lamski centar a 1,5 mil. kr scana u Saudij.Arabiji i NITI JEDNA CR KVA! Da ne spominjem da ne smiju posjedovati Bibl ije i ostale krs canske simbole,da ih se progoni i ubija ako se usude navijestit Evan đelje itd.
Uz dužno poštovanje, Saudijska Arabija NIJE demokratska, sekularna zemlja koja prihvaća vrijednosti zapadne civilizacije, za razliku od Hrvatske koja to jeste, zato je ovakva usporedba apsurdna, da ne kažem glupa. Mogao bi navesti Tursku kao primjer, demokratsku i sekularnu zemlju gdje kršćani imaju potpuno ista prava kao i muslimani i gdje u samom Istanbulu imaš nekoliko prelijepih crkvi različitih kršćanskih sljedbi (iako su kršćani zanemarljiva manjina).
u Saudiskoj Arabiji se sluse serijatskim zakonom i zato je tesko da ikad tamo nikne jedna crkva
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jao nam Predsjednika, prosto me sram