Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mir Bosnjacki katolici. Steta sto se alija nije udruzio sa srbima pa da vam banana republic izgleda malo ljepsa.
za tebe : kosulju bez rukava , preko glave !
Na mjestu dzamije i crkve izgradi sinagogu, dobi boziji blagoslov. Srusi Bosnu, prosiri Srbiju, prosiri Hrvatsku. Srusi Arabiju, prosiri Izrael. Izrael je majka svih majki.
andricgrad, ne brini za nas, mi smo svoje probleme riješili kad nam je oluja otpuhala takve kao ti.
sta je hrvatima pa gladaju za hadeze. sad ce se bosnjacki katolici obradovati
kakav vražji adz ? Ljevica nije isla na izbore jer ovi izbori nista ne rjesavaju a plemeska desnica - jest. Uostalom , glasalo je samo 25% birača. Di su ostali ? Ovi izbori iritiraju ljude zbog evropskih visokih plaća od 7900 eur , NETO 6200 EUR . . VIDJET ĆETE PREDSJEDNIČKE- 1.KRUG - JOSIPOVIĆ !
ako ovako ostane hrvati skidaju sa vlasti srbe komuniste i dovode pokatolicene srbe desnicare :))))....stavrno kod komsija sve crnje i gore od goreg :))))...nek im je bog na pomoci...
Možda, ali: Po čemu je bolja vladavina komunista? Ankete su govorile o razlici od 1 %. Ankete su dakako, naručene od strane drugova iz komiteta zaposlenih na televiziji i novinama. Izlaznost 16 % do 16 sati. Nikad manje.
izlaznost za eu parlament je svuda mala...ali to je pokazatelj raspolozenja naroda....ovi srbokomunisti u rh su ocajni ali ovi pokatoliceni koji bi ih trebali zamjeniti su katastrofa......neznam stavrno .....ali po meni najbolja opcija za hrvatsku su talijani i ids....znam da za njih nece glasati sem u istri ali ako stvarno vrate hdz,nek im je bog na pomoci
PRIKAŽI ODGOVORE (9)