Prebrojano 99 posto glasova
549
Tomislav Nikolić je novi predsjednik Srbije
Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako tadic pobjedi to jaca dodika.ako nikolic pobjedi pobjedio je covjek slobodana milosevica.kako god okrenes nevalja
Koji god da bude Predsjednik nama će bit isto.
Pa Bosna je stara srpska zemlja, šta ima tu nejasno. Pročitajte povelje bosanskih banova i kraljeva, pa vidite kako se tituliraju, kako nazivaju svoj narod i jezik. ne može to sto Tunja Filipovića i Envera Imamovića sakriti. Ko zna da čita, ne trebaju mu laži i falsifikati bošnjačke kvaziidelogije.
Drago mi je veoma da će intelektiualna elita Srbije imati ovog četnika primtivca za vodju. Šutili su kada se bombardovalo Sarajevo, eto vam ga sada: sankcije, primitivizam, rat sa NATOM akBg.. Konačno je Srbija pokazala da nije demokratija za njih već plemenski zakoni.
Zasto da se lazemo i prikrivamo. Boljew de ja prikazemo nase pravo fasisticko lice. Tomu Grobara uza predsjednika. Sad konacno Srbi imaju legitimnog predsjednika radikala, c.e.t.n.i.k.a i fasistu. Naravno sad me iskreno zanima kako ce to Toma Grobar vratiti Kosovo? Volio bih iskreno vojnim putem, pa da se ponovi 1999ta i NATO intervencija. Ali ne ne kukavice smiju pucati djeci od 14 godina u ledja sa sveznanim rukama. Tu su najveci heroji. Kad je prsa u prsa tu bjeze glavom bez obzira. (primjer Oluja, Bljesak, Vozuca, Vlasic, Ozren itd itd.) Sretan vam put u konacni nestanak genocidne rs i Srbije kroz belu kugu, radikalizam, siromastvo, izolaciju, sankcije, itd. Zivjela unitarna, cjelovita Republika Bosna i Hercegovina, zivio nezavisna Republika Sandzak,. zivjela nezavisna Republika Vojvodina.
Sve dok se ne uhapsi i pred lice pravde ne izvede fašista Dobrica Ćosić (kao i još neki njegovi pajdaši iz SANU) izbori u Srbiji su bacanje para i cirkus a ne izbori.
Oni bar imaju jednog predsjednika xD
Ovo pas, ono mu brat !!
http://www.shotbux.com/?ref=almasica
Toma Nikolic : \" Bolesnjaci sad`cu da vas karam \" !
Srbija i Hrvatska imaju važnije stvari od ovih lopova.Srbija ima Eurosong,a Hrvatska Euro u Ukrajini i Poljskoj
Srbija dobila predsjednika SREDNJOSKOLACA, pa ovaj covjek nema ni visu skolu o visokoj strucnoj spremi sanjaaaa... :)))))) GRADJEVINSKI TEHNICAR PREDSJEDNIK hehehehehehehehhehehe
Tadic vec dugo vremena igra na dvije stolice, nacionalisticku i prodemokratsku. Naravno da mu se to osvettilo. Nikolic je bolji nacionalista a Srbija u cjelikni je jos uvijek nacionalisticki veoma obojena. I to je rezultat. Nazalost ovo nije kraj bjihovih koraka unazad
VIDI OVO..OVAJ FASISTICKI PORTAL SETOVAO SVOJE PROGRAME DA PRIHVATAJU I CERILICU....CCCCC: ОБИЛИЋ 21.05.2012. u 03:24 живео председниче! храбро на десно!
Vuk dlaku mijenja ali narav nikada... Početkom devedestih Tomislav Nikolić bio je aktivan u Narodnoj radikalnoj stranci. Na njegovu inicijativu došlo je do ujedinjenja te stranke i mjesnih odbora Srpskog četničkog pokreta Vojislava Šešelja i stvaranja nove stranke 23. februara 1991. godine pod nazivom Srpska radikalna stranka. Za predsjednika SRS izabran je Vojislav Šešelj, a Nikolić za potpredsednika. Kasnije je tri puta biran za zamjenika predsjednika stranke, posljednji put na Sedmom otadžbinskom kongresu SRS 8. oktobra 2006. ....Opasniji od Dodika milion puta...
..i ponovo crni oblaci se spustise..H.O.S. je spreman da tjera preko Drine
живео председниче! храбро на десно!