Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki čupaju kosu sa glave što neće u BiH.
potopiti svaki brod,camac sa govnima
Kakvi smo mi ljudi? Sram da nas bude!
Kao i svaka druga vijest, nazalost. Bude aktuelno 24 sata, i onda padne u zaborav, izuzev kada se radi o Charlie Hebdo-u ili krscansko/zidovskim interesima. Onda se vrti po 10 dana bez prekida
Nick ti odgovara glavi -.-- deterdjent a ne mozak
Eh kad ljudi nemaju mira kod svoje kuce, pa moraju da lutaju po tudjoj zemlji. Iskreno i sama bi prva pobjegla, bilo gdje, samo da je mir, tesko da bi se moglo opet prezivjeti nesto sto smo i sami dozivjeli. A sto je najgore vidis da su oni koji su i otisli, puno bolje prosli. :-( Nek im je sretno, i da se ipak sve to smiri i vrate se svojim kucama. Kod kuce je ipak najljepse.
@Black.Jack A jojj sad to, ako mislis na sve ono sta rade pojedini, sta da ti kazem. :-( To jeste tuzno, ode u tudje i to treba da se postuje duplo bolje nego svoje, ali u svakom zitu ima kukolja. I sto je najgore kroz taj kukolj se gledju i ostali bez obzira sto su kako treba. Dosta stvari nam je naopako. :-(
@Black.Jack Iskreno imas pravo, svega stvarno. I mogu ti reci da se slazem s tim, samo ja bi se recimo osjecala puno sigurnijom kad u stranoj zemlji ne bi bila sama s djecom, kad bi moj hairlija bio uz mene, bilo bi mi lakse. E sad u teskim vremenima, sve se moze i nista nije tesko. A te napade osudjujem, i pocinioce kazniti najstrozije.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Interes javnosti za izbjeglice u zapadnim zemljama samo raste, kad se cuje nesta negativno, pa onda mogu opet da koriste svoju retoriku protiv muslimana! Problem u Siriji i ostalim zemljama tog regiona, je napravljen od zapada.
Imamo mi svojih problema. Gospoda se ušetala u Njemačku, Norvešku, Dansku i napadaju ljude i grizu ruku što ih hrani, zahtjevaju stanove,poslove i dobra auta... Ma MRŠ BAGRO!
Sve je to tako sto si rekao osim jedne male greske za posao. Od tog uglavnom bjeze (cast izuzecima). Samo daj stan, auto i socijalu i Allahu akbar!
Najgore je što vas trojica ne znate da pojma nemate, već samo otrcane plitkoumne fraze ponavljate.