Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strava 21 stoljeca , ne ?
Ovde se ne radi o nikakvoj "migrantskoj krizi"! To je obican eufemizam! Ovde je rec o pravoj pravcatj seobi naroda iz Sirje, Iraka, Afganistana, Eritreje, Libije, crne Afrike...! Da je kojim slucajem bilo kamera i mobilnih telefona, pa da se "vratimo"unazad 2 000 god. isto bi videli, izbeglice sa gladnom i bosom decom kako spavaju po blatu i satorima! Dve stvari su svakom ko imalo zna lekcije iz istorije (istorija bi trebalo da bude uciteljica zivota a ne sluskinja dnevne politike) zna da su seobe naroda 1. Organizovani a nikako spontani dogadji i 2. Dovode to definitivnih promena na svetskom nivou. Samo sto to u 21. veku ce ici mnogo brze nego li pre 2 000 godine. Tako da te seobe naroda koje su trajale par vekova, sada se desavaju za par godina!
Kad cete ih vec jednom prestati zvati izbjeglice. Oko 10% su izbjeglice, 90% su migranti, muskarci, mladi, jaki kao volovi nisu izbjeglice nego MIGRANTI.
nemozes ti budali dokazat.
Ko god razmislja tako kao ti da Bog da mu kucu sravnili sa zemljom pa morao sa svojom djecom bjezat preko bijela svijeta dok mu gladnu,bosu i pokislu djecu nabijaju s noge na nogu gdje god dodje, pa kako god da se on zvao, migrant,izbjeglica,vo,konj....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jadni judi - Bože pomozi :'(