Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gosp. viktor orban predlaze da se napravi direktan koridor kojim ce se kretati izbjeglice,ekonomske izbjeglice i ilegalni migranti ka njemackoj i sjevernim zemljama. Mislim da je to posteno, jer njemacka ih je i zvala.
I'm the best, Fuck the rest, kralj
Razlika izmedju hrvatske i ciganske srbije je ta, oni pustaju sve na juznoj granici i onda te jadne izbjeglice lutaju po srbiji spavaju po parkovima dizu satore po gradovima, dok kad udju u hr niko ne smije spavat pod vedrim nebom, svi su zbrinuti popisani nahranjeni medicimski obradjeni i zato hr ne moze stici vise od 3-4 tisuce dnevno, a po srbiji lutaju desetine tisuca bez ikakve kontrole
Burek od mame tvoje...... Razlika između ustaske ndh i srbije je sto je posle dva(2) dana hrvatska pocela tuci i zatvarati u kaveze izbeglice, dok ih je kroz srbiju proslo, Boga pitaj, da nikome nije falila dlaka sa glave. Nece jasenovac iz vas, dobro vam dosle izbeglice da ih terorisete, da se prisetite starih dana. Mamu vam skutorsku.
13:31 Milanović razmišlja o ukidanju mjera na granici, buahaha
Kaže juče Zoki veliki «Mađari su digli ogradu prema Srbiji, a ograda se diže samo prema barbarima» A danas se diže ograda i prema Hrvatskoj, buahaha, kakav tenkre
http://www.jutarnji.hr/hrvatska-pod-istragom-eu--prijeti-nam-i-europski-sud-zatvaranjem-granice-hrvati-i-srbi-zaigrali-su-opasnu-igru/1424981/ , bogami ćete je otvoriti
Napusti sahranu..
ovi ko da se igraju tenisa sa vrucim krompirima............
Svaka cast Srbima. Pokazuju cvrstinu i jaku mudru diplomatiju uz podrsku EU.
Rolfo, sto toliko mrzis srbe? Ajde da se nađemo, da ti dam nesto lepo da se igras, da vidis da smo dobri.
Ugovori o readmisiji između Srbije i EU, još iz 2007. http://www.minoritycentre.org/library/sporazum-izme%C4%91u-srbije-i-evropske-zajednice-o-readmisiji-lica-koja-nezakonito-borave-na-teri
Demolirali su smještajne kapacitete u Hrvatskoj uzvikujući Angelino ime. Samo ne znam koliko kandidat za EU može uvjetovati nešto samoj EU. Zato ih moramo proslijediti dalje kad to sami žele, ovakvi nesporazumi ne ide na ruku ni jednima ni drugima. Pati ekonomija na obje strane.
Neka, neka, samo naprijed izbjeglice. Džaba su ratovali, dobro im se naserite u te državice :)
U 13h je džuma, Insha'Allah, nemoj da bi ko propustio!!
nebi nizasta na svijetu
ismailj kaze da pravi najboje buktlje na svijetu
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Jaoo majice u ovog.. Najjaci je!!! :D
s*bi su gotovi, Insha'Allah :)
Pola ti Kosova ode s njima pod ruku i vi ste se džaba za nezavisnost borili kad nemate i ne znate ama baš ništa, ledina obična i vjetrojebina :)
podrška Hrvatima, koji potvrđuju onu moju, ako te s*bin šamarom ti njega moraš topuzom (znaju s*bi šta je to :D), s*bi zabranili hrvatske kamione, a Hrvati zabranili s*pske kamione i s*pske ljude :))
buregdžija nemoj da vam pustimo legiju da vas konzervira i šalje rijekama crnomorskog sliva
heheheh opet ti, za tvoje riječi je berač gljiva iz leposavića redovno dobijao par šamara od Albena Muljzia, i ti opet, nikad se nećeš pametiti naučiti, ali riječ ne boli, ali razbijena glava boli :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)