Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVE GOLI PREVARANTI !
SRBIN LAZE I KAD NE LAZE
..moj si ga \'zbunjoza\', pa moras biti zbunjen kad ne znas ni svoj jezik, a kamo li \"strani\" . jos da pise cirilicom, pa ti bi se totalno izgubio. a znas li, da li uopste i postoji pismo koje se zove cirilica ? jesi li sada \'zbunjen\' ?
..iz tvog ugla gledanja, ti si u pravu. a to sto nisi otisao dalje od Ilijasa /Saraj\'vo je daleeeko/ se vidi iz tvojih komentara /siroko i zdravo seljackih/.
Jeste li vi Srbi ili Srpi?? Srbija ili Srpija??? Jel govorite Srbski ili Srpski ili pak Srbijanski jezik??
to su jadni albaanci iz juzne srbije..Presevski okrug .. prosao glas da ce ih primaiti na racun politke ..prodali kuce..i ovako se zaje.bali .. uopste nije smjesno ni za zafrkanciju .. tuzno kako jadan narod dolje zivi
Ne mogu da shvatim zašto zabranjuju ljudima da žive gdje hoće? Kakav je ovo totalitarizam, to svijet još nije vidio!
@Idioti jarane moj Srbija nije nista razvijeniija od BIH...Srbija je samo \"Medijski napucana zemlja\" da imas imalo mozga,znao bi sta govorim
@ ampak DA POKUSAS MOZDA SA ZVAKACOM GUMOM , TAJ ZADAH SPERME IZ TVOJIH USTA JE NESNOSLJIV ? ?
-Nije istina ,ukucaj portal (Slobodna Efropa),,,,pa ces procitati a ima i pisano sve iz Juzne srbije srbijanci trazili politicki AZIL u Schweskoj. ima i intervju jednog srbina da cujes i da se uvjeris.
-Staje sad o OVOME Brisel suti nediza prasinu ,i Djubradi Holanska i Francuska,fasisti (Evropski)...
sve sami sipci
U tekstu je receno da su azilanti su iz drzave Srbije, tako da ne mogu biti \"srpski azilanti\" vec samo Srbijanski! Znaci da nije rijec o etnicitetu nego o drzavljanstvu i drzavljanima te zemlje. Sasvim jednostavno i jasno.Znam da ce neko od nasih sugradjana Srba nesto mozda reci protiv ovog ali samo treba stati i razmisliti. Stvar se posmatra iz perspektive gradjanina BiH i tekst je pisan kod nas. Upravo zato jer BiH ima svoje Srbe i da bi razlikovali cisto geografski pa zato i lingvisticki ove stvari. Razumljivo je da ce neko ko govori iz Srbije reci srpski azilanti. eto, toliko, pozdrav.
Prvo trebate dobro pogledati svoju zemlju BiH pa onda okolne zemlje koje su ispred nas 10 god :)
A zasto srpski azilanti?! Zar se ne kaze srbijanski, hrvatijanski, bosnijanski itd?