Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje sreće nema...
Federativna republika hrvatska i dalmacija
a Knin glavni grad srpskih zemalja(Banije, Korduna i Like) u Federativnoj Hrtvatskoj
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
kakva hrpa morona komentira ovaj intervju, pa ne reće li predsjednik hrvatske svoje mišljenje i uz to doda, da se narodi u bih trebaju dogovoriti u kakvoj će državi živjeti, izgleda ako čovjek ima drukčije mišljenje od efendije cerića ili slučajnog prolaznika, odmah je fašist, ustaša, četnik itd., pa i dobro je nama kakvi hajvani žive u ovoj državi...
Ma bjaaaaaazi!!!!!!
Sta imas od federalizacije kada ce i u tim novim federalnim jedinicama jedan narod biti ''glavni'' i gdje ce opet biti autohtonih ''manjina'' koje ce zeliti zastitu, svoje predstavnike, svoje uprave, skole, prava itd. Znaci cijepaj dalje. Jedino rijesenje je da ljudi pocnu misliti kao gradjani a ne pripadnici plemena....ah pusti snovi.
ma treba hrvate protjerati ako se ne izjasne da su bosanci i problem rijesen
Hrvatska je toliko dobro stitila Hrvate u BiH da su prodali Posavinu, dozvolili protjerivanje Hrvata iz RS, HDZ BiH napravili svojim izvrsiocem na terenu u rasturanju BiH a BiH Hrvate odrodavali od svoje maticne domovine BiH. Hrvatska politika u BiH zapravo nikad nije stitila Hrvate u BiH nego ih je samo koristila u cilju velikohrvatske politike I podjele BiH. BiH Hrvatima je unistena njihova prava domovina BiH I egzistencija u istoj a pruzena im je lazna a to je Hrvatska u koju Hercegovci masovno odose u zadnjih 20-tak godina a svoje vjekovne domove u Posavini I Hercegovini ostavise.
Cvetkovic - Macek = Covi - Dodik = Milosevic - Tudman = Boban - Karadzic,.......................+ MZ = nesredena, fasisticka BiH na dnu Evrope. Ovde se historija vrti ukrug, dajte vise krenite naprijed, razbijte taj krug.
Josipoviću i ostale nama drage komšije iz susjednih zemalja: zbog čega niste dali srbima koji su protjerali iz zemlje 92-95.god., neku autonomiju ili entitet, pa i Hrvatsku uredili na federalnom nivou???????????????I ako bude tog trećeg entineta , tražite ga od manjeg entiteta RS, jer Posavina je većinska Hrvatska.Dosta je više udaranja po Bošnjacima.Ovo je bezobrazluk!
ko bola bošnje išta pita ???imamo mi teritorija isto ko vi ,,ovde se evropa i svijet pita za zeleno svijetlo...vi se ništa ne pitate...kako kaže brisel i Usa tako će biti
a što ga palamudi...k'o da je Hrvatska 20 god.u EU, pa dijeli savjete ....(EU formalno uspostavljena 1993 god.)
Jeli ovo Faruk Vele pravio intervju sa ovim latinom prvo pitanje mu je genijalno kao da mu ga je Čović došapnuo ili da ga je prepisao iz katoličko desničarskog Večernjeg lista "Hrvatska kao garant Daytonskog mirovnog sporazuma" kakva podvala ,slično nešto i dodikovi šumnjaci guslaju
BiH Srbi imaju RS, Hrvatima HR, Bosnjacima BR................a BiH nek ide u PM, Bosancima I Hercegvcima (gradanima) da se sele iz BiH i takode mogu da odu u PM. Ovi nasi komsijski agresori Srbija I Hrvatska nikako da se okane BiH. Nemozete dijeliti ono sto nikad nije bilo vase.
A bakir nece rec ni rijec posto ga ivo nazvo prijateljem hebli jedan drugog a i zlaja ce ovo presutjetza fahru necu da trosim rijeci ovoj on i namjestio da se desava jedino Zeljko moze nesta al ne u ovoj situaciji kad je prestavnik katolika tkz hrvata..Ali neka je tako kad bosnjak nezna izabrat patrijotu koji bi ivi sasuo danas u brk da zveci Evropa.Bosnajci otjerase Silajdzica uzese scepu da ih dokrajci bas kao oni sto su strijeljali a jedan iso sa pistoljem da vidi jel ko prezivo da ga ovjeri,tako i Bosnajci uvijek sa konja na magarca i oet ce te tako nezovu nas dzaba glupi Bosanci aovde ispadaju samo Bosnjaci bosanci..dje je zlaja sa izjavom dodika o Krimu nema reagovanja i izjave da dodik moze samo pricat u ime laktasa opstine i u svoje licno ime.nema zlaje nigdi kad treba opet je slucjno tu..
Naravno,garantujem ti da bi Srbi i Bošnjaci(da su oni podržali Adila Zulfikarpasica i istorijski sporazum sa Srbima,a ne Alijine laži) napravili sa Makedoncima Manju ali srecniju Jugu bez ustaškog faktora.
ne lupetaj...yebala te juga...
Realno.
Neznaju da mu postave pitanje.Dali ce ici na unergenciju Krima zasto ?pa kad je mogo ici u Banja Luku na proslavu tkz rs moze i na Krim obadvoj su nastali silom a jos je tkz rs nastala na genocidu i zlocinima na krimu nije bar bilo zlocina i genocida trebao bi ic.Izgleda da na Balkanu medju Srbima i Hrvatima nema antifasiste sve na kraju dodje na fasisizam.Ovakvu je politiku vodijo i sranjo tudjman bas kao i Josipovic samo Josipovic to u rukavicama radi malo njeznijim medicinskim a sranjo je to radio u baustelskim..
Nije shvatijo nego shvatio i nije pojentu nego poentu majmune sovinisticki, nepismeni.
procitaj svoje komentare, sve ce ti biti jasno.. ;)
Super, sto federalizam ne primijenis u Hrvatskoj gdje imas Bosnjake I Srbe koji nemaju nacionalnu drzavotvornost kao recimo Hrvati u BiH. Usput, veliki broj Srba koji su napustili Hrvatsku u toku rata zivi u nasoj fasistisko/genocidnoj tvorevini RS. Nasminkana Hrvatska je usla u EU, medutim ispod te sminke je crnilo fasizma I nacionalizma, sto izmedu ostalog nekoc htjede da dijeli BiH,