Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kmeeee usta*se i ce*tnici se dogovaraju bez nas kmeeeeeeee
banja luka te voli.
@Vuk DAVNO SU TEBI I TVOME srpskom STADU MILOŠ I MITAR TARABIĆ ZAPEČATILI SUDBINU,PA TI PRDI KOLIKO HOĆEŠ.TRIP VAM JE PRAVO J.E.B.E.N IZNUTRA VAS LUPA KREMANSKO PROROČANSTVO A IZVANA GENOCID.A SAD IDI MALO I NOSAJ PUTINOVE SLIKE J.E.B.A.L.I TI RUSI I SJEME I PLEME G:o:v:nO Usmrđelo.
3 000 terorista u BiH, stvarnost ili iluzija ???
danas u afganistanu,sutra u vašem stanu...ili selu,tu riječ dobro razumiješ, agrikolo iz pi.de majčine
..dio sastanka ce biti posvecen zajednickoj opasnosti od islamskih terorista koji zive u federaciji ..
neš ti vuka i govana,dr đorđević ga traži ,kaže opasan po najbliže srodnike,ima edipov kompleks,ako vam je stalo do života i časti nedužne starice,javite najbližem mupu primjetite li spodobu umrljanu fekalijama i ispušta neartikulirane krike
U svakom slucaju Muye ga pushe
Na pomolu je NOVA Kraljevina Srba Hrvata i ..pogodite trece!!!!!!!
i beogradu ima takmicenje u pustanju vetrova...
Spektakularne stvari se mogu ochekivati,jedino od strane-tadica,dok sa druge,Hrvatske strane-Josipovica,kao i od predhodnih,sadashnjih a i buducih-to se nesme desiti niukome pogledu,a ni u bilo kakvoj sluchajnosti-vec samo u velikoj sluchajnosti-MALI ili nikakvi koraci,pomaci,koji bi nagoveshtavali sasvim mali zrachak nade,ka reshenju komplikovanih pitanja!!!
fuj majku vam masonsku i tebi i lepom borisu