Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proklet bio i on , i sva 3 naša predsjednika , i svi ostali.
Ovaj jedno prica, drugo radi, trece misli. Posjecuje sam katolicko-hrvataske adrese. Sta je sa nehrvatima, drzavljanima Republike Hrvatske? Jesu li oni drzavljani drugog reda? Ocigledno je iz ovoga da jesu?
Inter Nekako nisam stekao utisak da bošnje žele da ih posjeti itko sa strane ako to nije Erdogan. Čini mi se da je u njihovom mentalnom sklopu da kad neko sa strane dojde, odmah misle da je došo dijeliti Bosnu. Da sam ja političar ne bih došao Bošnjacima nakon zadnjih poruka one Jasmile koju je Hr financirala, nakon istupa raznih Komšića i Bakira, itd. Ne bih volio da se uvrijediš ni ti ni itko, al ne bih se odlučio lako na posjet Bošnjama.
Хоће ли за вечеру бити специјалитет "гица са 3 лица " :) ?
SMRT ZA Semir Rastoder !!
bujrum u pakaoooooooo hehe :D
ocemo li svi izaci na ulice sa hrvatskim i bosanskim zastavama ?
Ne treba. Izvadite one turske. Njih ima svaka kuća...