Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode Hrvatska i sve čestitke za to,nama ostaje da se vrijeđamo i valjamo u blatu nacionalizma
nema problema komsije bosnjaci, samo tako i na prvu... imate 51% bosne pa se dogovorite s \'bracom\' hrvatima, vidim super vam ide... mi vam se necemo mjesati u pos\'o, a bogami necete ni vi nama
Ocito je da imas mentalnih problema, ova zemlja je dovoljno velika za Bosnjake, Hrvate, Srbe, Eskime, Japance... Prestani da se ponasas kao da ti je ovo babo (tata) kupio, i da imas pravo da radis sta hoces, protjerujes,vrijedjas koga isl... Djordje sine, ovdje niko nikoga nece tjerati nigdje, to moras da shvatis, kao i da referenduma za samostalnu i neovisnu RS nece NIKAD biti, ne zato sto sam to ja rekao, vec jer je to nemoguce, uostalom da je to bilo moguce, vlast u RS-u bi to davno napravila! Zato se potrudi da prihvatis ostale konstitutive narode u ovoj zemlji, ili mrs iz nje... :) P.S. Cestitke Josipovicu i Hrvatskoj jer su izabrali pravog predsjednika, mada Hrvatska jos dugo nece imati predsjednika kakav je bio gospodin Mesic!
@djordje Mi bosnjasi nismo stakori da se tako razmnozavamo, a Hrvati nam ne smetaju, bez obzira sto su jos uz to jos i Hercegovci. Te ste metode isprobali na Kosovu pa nije Zavrsilo bas najbolje, po vas! Nemoj trositi previse pameti, mozda ti zatraba u zivotu!
ovo je pocetak kraja hrvata iz federacije (iz srednje bosne i zapadne hercegovine, posto ih u rs i nema)... predlazem bosnjacima da se razmnozavaju i da za dvadesetak godina ovu stoku posalju ili u \'lijepu njihovu\' ili u \'povijest\'
Nemoj ni nas u Bosni
Cestitam vam Hrvati na mudrom i dobrom izboru! Pokazali ste se da se mozete uzdici iznad nazadnjackih ideja i sila mraka! Na nama je da slijedimo vas primjer u buducnosti. Zelim vam svako dobro. Ovi pacenici sto pisu negativne komentare se ne trebaju previse nervirati. Herceg Bosna bi svakako ostala pusta zelja i sa Bandicem i sa Hebrangom. Svi vas ionako lazu. Zato opusteno, cestitajte pobjednicima.
Cestitam na pobjedi demokratije mada ste i ranije imali presjednika koji je bio realam.Mozda bi bas ti mogao da Katolicima u BiH objasnis da su konstitutivni narod ovdje a da oni sami sebe stalno guraju da su dijaspora sto je za njih sigurno pogubno,jer ne mozes i jedno i drugo i to je jedini narod na svijetu koji je i dijaspora i konstitutivni i opet se zale da su ugrozeni.Kako bi bilo da vise po Hrvatskoj bilbirdi sa nasim likovima za predsjednika . td.......
ISTI JE JA, LJUBI GA MAJKA!
ZIV BIO konacno da domovina krene naprjed sa pravim vrjednostima... Ps: Nezaboravi Hrvate bosne koja je u rasulu...
Svaka cast Hrvati,,konacno je razum pobijedio!!!!
Ljevicar sam , ali je velika mrznja pokazana prema BiH hrvatima neosporna. Josipovic je dobar, a Bandica su izvrjedjali samo zato sto je Hercegovac. Ovo ce samo pokazati da problem nije nikada bio u Zagrebu i Beogradu vec upravo u samoj BiH a to ce ubrzo \"ovdasnji\" shvatiti.
Cestitka!Na Vama je G-ine Josipovicu da pokazete i dokazete sta je demokracija,kultura i pravda! Sretno za Hrvatsku a i za nasu BiH-u multi i napokon funkcionalnu!Svim susjednim drzavama BiH-e je samo u korist da nasa drzava bude politicki i ekonomski stabilna. Beogradski vampir tadic s jeremicem i dalje ce svim mogucim nacinima nastavljat politiku destabilizacije i unistenje BiH-e,na Hrvatskoj i Bosnohercegovackim politicarima je da stopiraju za sva vremena HALAPNU nacisticku,fasisticku srbiju!SANU je svaki dan kreator etnickih ciscenja Bosnjana i Hrvata,OPREZAN bit i ne povuc tuzbu protiv nacisticke genocidne srbije vec je TUZIT za sve sta je radila os Vukovara do Srebrenice! BiH4EVER!
Malo koji politicar je u stanju da odrzi obecano. Ovaj je rekao da ce drasticno promjeniti politiku hrvatske prema hrvatima u BiH. Covjek je u vise navrata rekao da je ta politika bila izdajnicka i previse pasivna. Vidjet cemo jeli i on samo jedan u nizu lazova.
čestitke hrvatskoj koja ima 60% normalnih ljudi. divim vas se i zavidim. tek koji dobar osjećaj tamo će da zavlada kad ukinu pravo glasa hrvatima iz bih. i, btw, drago mi je da je poražena politika mješanja hrvatske u unutrašnje stvari BiH. a nama preostaje da obrazujemo onu krezavu što ju je neko s blidinja dovukao da glasa za bandića za predsjednika kroeše. zapadna hercegovina se vraća u 1946.g.