Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I naši bi tražili da nas poguraju ali ima mala kvaka: To im ne odgovara!
Nek si reko svaka ti čast, a ne ko ovi naši smutljivci nemaju muda da išta kažu. Po njima i ne moramo nikad ni ući. I Bosni se isto dešava. Projekat koji ide linijom dogovorite se unaprijed je osuđen na propast. Dok su bili Petrić i Pedi sve je išlo kako treba i brzo. Naši poznaju samo batinu.
Makedonija je jedna država. I niko nema prava da to osporava.Uu evo me ko milošević...
NAŽALOST POGINULO JE 8 HRABRIH POLICAJACA KOJI SU DALI ŽIVOTE BRANEĆI MAKEDONIJU OD ALBANSKIH TERORISTA. NADAM SE DA ĆETE SE VEĆ JEDNOM OPAMETITI I VIDJETI KO SU VAM PRIJATELJI , A KO NEPRIJATELJI. KUKATE NISTE U EU I NATO , A ONI VAM OVO SRANJE PRAVE, PA IZVOLITE GOSPODO. ZANIMLJIVO GDJE GOD IDU NEKI (TOKOVI-MISLI SE NA PLIN, NAFTA ITD..) RUSKI, TURSKI, ILI BILO ČIJI PA I AMERIČKI ODMAH INCIDENTI, SRANJA , TERORISTI SEPARATISITI ITD.. AMERIKANCI ĆE DA NAS JEBU U BULJU SAMO DA BI NAM UZELI RESURSE, A EVROPA NAS JE VEĆ JEBALA SA RAZNIM ZAKONIMA, A OM MMF LOPOVIMA DA NEPRIČAM ITDDD . TOLIKO NAŽALOST LJUDI SU IZGINULI I GINUĆE DOK JE GOD SVIJETA I VIJEKA.
A pre samo nekoliko godina ste priznali nezavisnost Kosova i verovali ste da ste kupili mi. Tu ste se zeznuli… Satanističke crveno-crne horde šiptara će vas pojesti i Srbija se više neće mešati.
@Lostframe :))))
to vam je i bio cilj fukare, al nek si priznao
to ih ti prebrojao?
mediji:-)..pa oni su i jesu problem na balkanu, zagovnaju vise nego teroristi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)