Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@budale Ma je li. Sad bi ste ga vi svojatali. Dična Armija BiH je imala najmeru očistiti Uskoplje od njegove rodbine i sunarodnjaka. Hrvatska mu je dala, kao što i svim Hrvatima iz BiH, državljanstvo i sve uvjete za školovanje i rad. Da, to je ona Hrvatska za koju vi kažete da ne voli Hrvate iz BiH.
Đikić je prije svega molekularni biolog koji nema vremena za vasa primitivna nacionalna prepucavanja. Zato zivi u radi u Frankfurtu gdje se strucno znanje cijeni, a ne prebrojavaju krva zrnca.
Čovjek je Hrvat, a vi ga ionako ne bi u BiH zato što je Hrvat. Drago vam što se Hrvati sele i nema trenutka kad to nećete naglasiti. Potom Banjalučanin Ljubičić je navijač HNK Rijeke kao što je Đikić ovdje cijenjeni znastvenik dok vi nist imali pojma da čovjek postoji. Prema tome jedini idioti ste vi Bošnjaci. Da ne bi bilo zabune, nisam iz BiH. Već Hrvat iz Hrvatsle. Stvarno ste duboko licemjerni.
nemojte ga predstavljati kao Hrvata, Ivan je do devete godine živio, odnosno odrastao u Bosni i Hercegovini... svojatajte svoje konji!
Hrvat iz Herceg-bosne...tocnije iz Uskoplja
Ivan je super covjek!