Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma koga je briga za RM...nek se goni u 3 PM i on i oni sto ga hvataju vec 15 godina....
Mogao,bi,TI,povesti malo rachuna o sopstvenim Izdajnicima ,KiM-e i cjelokupne Srpske teritorije,a za,rupe netrebash se jako mnogo truditi-za tebe ce biti vjechito slobodna i zagarantovana\"!!!
Ovoga tužioca je Harisov savjetnik2potukao do nogu2u predmetu Ganić pred londonskim sudom,čak su ovi iz Beograda bili spremni poturiti papir sa dokazom da je u BiH jedno vrijeme bio međunarodni sukob.Hvala im na tom značajnom dokumentu,neka se nađe.
Pa dobro znate da su se vjencali na terazijama goran +mladica da se mladicica porodila I da su dobili sina
Velibore..soli na rep...
Ljepo je sto makar pricaju o tome.
vazi vukcevicu....ako Ratko izadje iz rupe.....ti ces sigurno u rupu......govno jedno placenicko....
http://www.youtube.com/watch?v=XT-tSnGw2UI
Pa ni ja ti ne verujem, a kamoli ostali.. Mi srbende baš znamo da lažemo..najveća go.vna koja postoje..
Zar on nije krepo ?
Satjerao je tebe Arnaut u rupu
da on bude ziv i da bude zdrav ko Tudjman i Susak
Mislim da im jedino Zlatko Lagumdzija i Sulejma Tihic vjeruju :)
cuti lopove ti i takvi kao ti ga i krijete 20 godina sram te bilo, prije 5 minuta si sa njim popio kafu idiote stari....jadan si ako mislis da ti narod vjeruje, samo pravis budalu od sebe...bjezi i ti sa njim u istu rupu, nasi mrtvi se nece vratiti, a vama, dabogda se desilo gore...ko se maca lati od njega i pogine...sram vas bilo, ne spominjite vise nase zrtve, ne prljajte tu rijec vise vasim prljavim ustima...vratilo vam se daboga! monsteri....
RM (ratni mis ) je u rupi i ima rak .