Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E i vi srbi znate brate psovati tako sočno i sve tuđe vidite najcrnje. Nema nama dobra dok svi ispred svojih vrata ne pometemo. A započinjali ste mnoge ratove i sve izgubili, hrabri dok vučete za uže topova i dok ste u čoporu, vidite tuđe a svoja zlodjela nevidite, a najviše vas je na Balkanu i naviše ste ih i činili. Eto ponosite se time što ste prvi narod na planeti osuđen za genocid, hajd nek ste makar u nečem prvi. Dičite se tim ako nemate čim drugim.
E i vi srbi znate brate psovati tako sočno i sve tuđe vidite najcrnje. Nema nama dobra dok svi ispred svojih vrata ne pometemo. A započinjali ste mnoge ratove i sve izgubili, hrabri dok vučete za uže topova i dok ste u čoporu, vidite tuđe a svoja zlodjela nevidite, a najviše vas je na Balkanu i naviše ste ih i činili. Eto ponosite se time što ste prvi narod na planeti osuđen za genocid, hajd nek ste makar u nečem prvi. Dičite se tim ako nemate čim drugim.
Onaj u usa, sto je pobio one vojnike, tako ste vi radili. Samo sto ste bili brojniji.
Tako se, valjda, tacno znalo da ce Srbi nasjesti na provokacije, nisu pustili da se napadne i pobije vise porodica, da se podmetne vise bombi, podavi vise vojnika...Svejedno bi ih \"tiho\" unistili, da li u jednoj koloni, ili bi ih prisilili da se isele, raznim \"demokratskim\" metodama, u vecem vremenskom razdoblju, ali to je-to!!! To su naumili, i to su ostvarili. Stave zapadnjaci Srbe u \"zasticene zone\", razoruzaju i puste do zuba naoruzane Hrvate na njih, kao kad nahuskas pse na nekog!!! Jaoooo!!! Kome se to mazu oci, ovo je jedina prava istina, istina koju ce nekada neko uciti u skoli. Padom berlinskog zida, kako rece Gorbacov, ucinio je da su se neki pomamili i izgubili sve granice i kriterije ljudskog ponasanja!!! Hitler je isao otvoreno, ovo je gore!!!
Sto bi Srbi pocinjali rat, ta nije njima bilo do otcjepljenja, nego vama, kome vi to??? Vi ste hinjski poceli napadati vojsku i sve sto je imalo obiljezje bivse drzave.Vi ste samo htjeli ISPROVOCIRATI i uspjeli ste u tome, da onda mogu na CNN. Kazu sad, kako nana Fata moze napasti 5 policajaca? MOZE. Jer ti policajci ludoj babuskri ne smiju nista zbog uniforme koju nose, i \"CNN\"-a. Tako je bilo i sa vama.
Nečude ma napadi na srbe na ulici od huligana , ali zabrinjavaju me tz visokoobrazovanbi hrvati .ljekari, novinari .. itd.Ne pružiti ljekarsku prvu pomoc samo zato sto je gradjanin iz Srbije, a udes izazvao hrvatski gradsjanin.To je lud narod 100%
ma ja sam u biti malo syeban. ali genocidasi su krivi za to jer su me silovali dan-noc. BIH4EVER
AFERIM Stipe ljudino!Nek se vrate i napuste GENOCIDNU TVOREVINU.-Kakva li su TA krvolocna cudovista bila?BiH4EVER!
@nocna mora SVAKU TVOJU RIJEC potpisujemISTINA i SAMO istina!KO je NAPRAVIO GENOCID i PRVI POCEO RATNE zlocine u VUKOVARU?!A danas KUKAKU-KUKAJU-KUKAJU jer samo tako znaju!!BiH4EVER!
mesic je zrtva kravljeg ludila, ali jos par mjeseci i ide u vjecna lovista!
mesic je trebo postati predsjednik jugoslavije pi isteku milosevicevog mandata, sto se srbima ocigledno nije svidjelo. zato su se i uhvatili oruzja. btw. onda je slovenija razbila yugoslaviju, a ne mesic. jer su se prije hrvatske odcjepili.
hrvatska emigracija je u politici, sudstvu, medicini, biznisu, skoro svi posjeduju privatne tvrtke u zemljama u koje su emigrirali. hrvati su emigrirali daleko prije domovinskog rata. pretpostavljam da si ti pe-rač tanjura u nekom od hrvatskih hotela u dijaspri, čim si tako frustriran. ub-ij se ja-do. radiš kod hrvata dvije smjene da bi prehranio svoju mnogobrojnu obitelsku st-ok-u u bih. da vam nije hrvatska susjedna zemlja još bi živjeli u 15-om stoljeću.
Ja sam čovjek od 55 godina života i rođen sam u BiH i u njoj živim.Prošao sam mnoge faze u svom životu,davno fakultet završio i dobro poznajem društvene prilike na Balkanu.Nemam idola u životu ali bio bih sretan kada bi predsjednik moje države bio Mesić ili čovjek kao on.I ja mu zamjeram za učestvovanje u rušenju Jugoslavije ali se čovjek iskupio tokom kasnijeg rada i djelovanja naročito politikom prema BiH.A gdje je Bogić?
koliko se sjecam milosevic je svojom politikom razbio ex yu. veličo je srpski nacionalizam, a tlačio ostale narode u tadasnjoj yu. kad je prvi put izabran hrvat za predsjednika yu (ustavnim i legalnim putem) za vas je to bio poziv u rat, u kojem ste imali neku vašu suludu zamišljenu liniju karlovac - karlobag - virovitica - ogulin, plus cijela bosna. hrvatska vam je nudila konfederaciju na koju niste pristali. već onda ste se sakrili iza vaših suknji (srpkinja) koje su bacale cvijeće na tenkove ispraćajući ih u smjeru hrvatske i bosne, bodreći vas u vašoj maloumnosti. btw. prije nego što se hrvatska riješila vašeg ciganluka, slovenija je to napravila još i prije. što se mene osobno tiče, najžalije mi što su amerikanci zaustavili vojnu akciju prema banja luci i vukovaru. sad bi bili definitivno s druge strane drine. a, za ove internet junake dovoljno je spomenuti kosovo, pa da se ohlade.
@zipa djale Bas tako.Hrvati imaju vodju koji ce uci u historiju ne samo Hrvatske nego Balkana.On nije rasturio SFRJ,to je uradio velikosrbin,zlocinac i genocidas Milosevic i to Srbi dobro znaju.Hrvaska i Slovenija su to na vrijeme uocile i pristuile aktivnostima na otcjepljenju,iako zamjerim Hrvatskoj sto je svoju nezavisnost stvarala na temeljima ustaske drzave NDH.Dobro mi je poznato da hrvatska emigracija mrzi Mesica,ne samo sto ga smatraju komunjarom,nego sto je osudio ustaske zlocine kojim se ta hrvatska emigracija divi.Hrvatska emigracija (svaka kuca) na zidu ima kartu NDH,znaci do Drine,a te iste jade jadne rade po dvije smjene kako bi mogli da jedu rize i makarona koliko ih je volja