Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve siptare za.klati
Pobediste opet svaka čast.
najbolji siptari su iz kachelofen, sa krompiricima
VIC GODINE, kapa dole majstore. :)))))))
Taman kad pomislim nabelajili su i kosovski Srbi pročitam vic godine pa onda pomislim nabelajili su i neka su...
P: Ima li ko za prodati zemlje u Srebrenici? O: Sa kostima ili bez kostiju?
Krenulo je sa PONISTAVANJEM OSLOBADJAJUCE PRESUDE HARADINAJU, a vidjece se kako ce zavrsiti. Pao aureol \" z r t v e \" muslimanima, jao jao sta ce sad! Prvo Ganic, pa sad diler Haradinaj, a ko li je tek slijedeci?
PUNA PODRSKA NASOJ BRACI SA KOSOVA U SVAKOM POGLEDU. UVJEK CE MO BITI NA VASOJ STRANI KADA SU U PITANJU ODNOSI SA SRBIJOM. UVJEK CE MO BITI NA STRANI VJERNIKA I NA STRANI BRACE NEGO SA STRANI NEVJERNIKA I ZLIKOVACA. SELLAM ALEJKUM
Ja kao Mađar iz Vojvodine apsolutno podžavam nezavisnost Republike Srpske. Federaciju treba ograditi zidinama od 10 metara. Dosta nam je bilo tterorističkih pretnji i napada.
E pa vidis ako je to tvoje misljenje i svaka ti cast zanj je jer iskreno pravilno i posteno onda ti ja mogu reci da ako bi imali bosnjaci takvo misljenje da bi vecina Srba imala misljenje da je RS deo BIH!
ja podržavam srbe po ovom pitanju! Kosovo i jeste po svemu sudeći uvijek bilo srpsko, jeste za one bošnjake koji znaju da razmisle malo svojom glavom a ne tudjom, prema tome srbi sa Kosova želim vam sve najbolje što se tiče Kosova jer nepravedno mi je nekako sve to...a sad Pa.Pci možete me pljuvat do sutra al to je moje mišljenje!
@NAJA gledam ponovo klip i vidim SLOVACKU ZASTAVU u hrpi od 15 ljudi (mozda i manje) :D DA NIJE KOSOVO SAD SLOVACKO :D HAHAHAHAHAH
Stvarno okrenuti pojmovi hahahaha Bosnjaci poznati kao najglluplji narod nazivaju Srbe za gllupe i polupismene. Bosnjaci poturice i bez indentiteta obtuzuju Srbe da su brez indentiteta. Bosnjaci muslimani koji peru ritualno noge i ruke i rukama peru du.pe obtuzuju druge da su prljave vere. SVASTA!!!STA JOS? Jadni ste!
Pa da imaju i tri nato vojske zab.oli nas uvo. Kakv bre nato videlo se sta je nato dokrtina protiv Srpske i tad jih je nato naoruzavo i obucavo pa smo jih razturili cak je i pred kongresom govorio glavni operativac da npr. u drenickoj zoni su morali da koriste strane muđahedine jer UCK protiv Srpskih snaga bezbednosti je bilo ravno samoubi.stvu. SANSE NISU IMALI. A i sad u gruziji se opet videla nato doktrina i rusko /srpska doktrina ratovanja i sta bi RAZTUR te NATO Hoolywood doktrine pos.erem ti se na nato sto ne sme da ra.tuje sa slavnom Srpskom vojskom nego baca bombe sa 10 km visine dok ne popustimo jer sici i nece pa nema smisla. A videcemo zapatmi da ce uskoro na kosovu da pukne jer to ameriki odgovara jer ako bi oni hteli mir nebi samo albancima dali sve a znaju iz istorije veoma dobro da ako hoces ra.t na balkanu samo razpizdi Srbe,okupiraj jih i ponizavaj i samo pitanje vremena jer sigurno to nece progutati kao ostali njihovi kvinzlinski susjedi!
PRIZNAJEMO : 1. Kosova bez srbijce 2.Sandzak bez srbijce 3.Vojvodinu bez srbijce 4.Sumadiju i srbijcu u njoj Alo bre sta osta od sake polupismenih cobana ?!!!!!