Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
#Drogba: Jeu logicne su samo u sklopu ove moje gore price :))) Inace nemaju veze sa zdravim mozgom :))) Jedino ako vazi ova moja prica gore onda su OK :))) Znaci ako su \"pokloni\" toliko veliki onda je logicno :)))
Ja tu ne vidim nista za ismijavanje, mjere predsjednika vlade RH su vrlo logicne!!!
Pa mozda i nije ispao tolika budala, jer ko od nas zna sta sve Ivo Kanader podrazumjeva pod \"Bozicnim poklonima i porslavama\" :)))) Mozda je to do sad bila odlicna prilika za pranje velikih kolicina novca! Jer na poklone nema poreza! :) Treba to gledati sa te strane, znaci da mu je samo iz podsvijesti nesto sto u mozda pritiska tu podsvijest... To sto obican svijet podrazumjeva pod Bozicnim poklonima u drzavnim preduzecima i sluzbama, moda je nesto sasvim drugacije (obimom i kolicinom:) od ukusa Ive Kanadera :))) Dok neko vidi prigodan paketic, neko mozda vidi lijepu sumu u paketicu :))) Zar neko misli da mafijasi, pardon ugledni ekonomisti na vlasti :))), za Bozic dijele cokoladice i razmjenjuju slicice zivotinjskog carstva izmedju sebe?! :)))
... to je samo jedna od niza mjera koje su predlozene i u Forbesu i BBC-u je objavljeno pod zanimljivosti! Koliko sam upucen to ne znaci ismijavanje! Nije niko glup pa da bubne da ce ga to spasiti od ekonmske krize. Osim toga da ste iole ozbiljniji upustili bi se u znacajniju analizu troskova o kojima je hrvatski premijer govorio.
Sto li se on ne odrekne svojih primanja mjesec dana. Boli njega briga on mjesecno desetine hiljada uzima na mitu i ostilm mjestima, a obicnom narodu sto ce dobiti koju stoju vise da mogu djeci kupiti koji poklon hoce da zabrani. Koji je to samo papanluk, sto on ne donira 100.000 maraka u humanitarne svrhe. Kad on to ucini, ja cu se odreci godinu dana svoje plate.
rodila majka svoga ekonomistu :D