Inicijativa postoji i u Podgorici i Tuzli
126
I Beograd dobija ulicu Srđana Aleksića
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se da nisi bio borac. Ni u jednoj od tri vojske koje su ovde ratovali. Jer mi borci cijenimo druge, iako su nam nekad davno bili neprijateljii. A podrumasi i dezerteri pljulju po svima kao ti. Cisti kompleksi nize vrijdnosti.
zalosno,nakon onlikih godina zajednickog zivota sve spade na djelo ovog nesretnog mladica
To se zove VADIONA. Prvo su stvorili četnike i naučili ih da ko.lju i ub.ijaju, pa se sad vade da su oni fini i da taj ZL.OČIN nije iz "njihove fabeike" , a SANA vjekovima sprovodi svoj koncept.Kad se nešto slično desi daće opet ime neke tamo ulice i čist obraz. Ha, ha, ha. To me podsjeća na ispovjest zločinca da bi mu se grijehovi oprostili. Žalosno, žalosno, žalosno! Ne pomaže Srđanu ni njegovoj famioliji da mu date ime grada a ne ulice.
Прва је постављена у Новом Саду !!!
Jedno moram priznati deo Srb.ijan.aca jest gen.oc.idan,onaj dio koji su nas.eljen.i od Tu.ra.ka u Bos.ni,sto su prom.enili vj.eru ,poto.mci Dah.ija sto su Sr.bijan.ci nak.acili na.ma na grba.cu Ova bu.dal.a sto je spas.ila B.osnj.aka izgleda nije raz.umi.jo da bi mu taj isti Bo.snj.ak u zn.ak zahv.aln.osti pob.io fam.iliju,i dan danas se ve.sel.e kad Turk.menis.ko ple.me Alb.an.aca ub.ija njiho.ve na Ko.so.vu,va.de im org.an.e,to je pore.mece.nost k.oja traje vise g.enera.cija,nes.me.mo te ljude por.editi sa nama niti treba da um.islja.mo da imamo spo.sobn.ost da razm.isljam.o na njihov na.cin da bi ih raz.um.eli,da smo to mo.gli n.ebi nas pet pu.ta ub.ija.li ne.kaz.njeno
Ne pljuj po Beogradu, to je i tvojima i babi i dedi dugo bila prestonica. Po prestonini se ne pljuje. Beograd je svetinja majmuni jedni.
Što to nisu radili 1992.do 1995.godine.Gdje su tada bili ? Znam samo da su klicali slobo slobodo.Najbolje su njihovo nezadovoljstvo tadašnjom politikom parodirali Sarajevski ratni nadrealisti.U jednoj njihovoj emisiji,nama se javlja neki Beograđanin,trenutno u Budvi i poručuje "Sarajevcima",kako se iz prostesta zbog granatiranja grada neće dva puta okupati u moru.Gnjide odvratne.
Ponosni smo, moja Bosno zato, što si za nas i srebro i zlato, često puta okovana ratom, zato Bošnjo čuvaj što je dato, Stoljeća su prošla, nova doba došla, mnogi su i danas ostali bez posla, zbunjeni smo stalno, al znam šta je moje, zato nemoj reći Ujo, da je ovo tvoje, i za tebe vrijedi, srbine RS-a, BiH će tebi vječno biti jedina adresa, pokušajte opet, slobodno je rušit, na nogama još uvijek tu smo, možete ga p.šit, mjenjajte adrese, selite se tamo, BH identitet ovdje dobit ćete samo, ZAPAMTITE OVO, NIJE NIŠTA NOVO, BOSNA JE JOŠ UVIJEK OVDJE JER JE BOŠNJO SKOVO....
PA STA ako genocidni beograd srbije barbara daje ime jednoj ulici Srdjana Aleksica ! CRNI BEOGRAD SRBIJE BARBARA NISTA NIJE BOLJI NEGO ONAJ PRIJE 21 goidu, ista roba samo drugo pakovanje ! ONI su ga u.bili ti srbi genocidasi , a njegov otac je vise nego mizerija kad je primio orden genocidne tvorevine, od genocdasa milorada dodika , BLJAK ! PRIMTI ordne od TIH KOJI SU MU U.BILI SINA !
Srdjan je bio LJUDINA! A vidite ovog muslimana sto je spasio Alena.Odmah magla za dijasporu. NIJE ostao da se bori sa ostalim muslimanima vec POBJEGAO. TIPICNA POBJEGULJA kao i ostali muslimani,puna ih dijaspora. Eto kako su dobili tih 24%,MOLJAKANJEM KMEEE KMEEE
A šta se to tudje prisvaja, tj sta je to vaše bošnjacko tu?
idete mi na neku stvar sa ovim Srđanom!Pa nije mi jasno zašto ga toliko uzdižete ,učinio jeste plemenitu stvar ali nezaboravite da je bio dobrovoljac u SMB uniformi,da je bio na ratištima,pa nije niko njih napao da bi bili dobrovoljci,jeli jasno???
Ma bilo je i Hrvata i Bosnjaka u 10 diverzantskom odredu. Dali to cini VRS multietnickom vojskom?
nek nama bosnjama nista ne valja i nek mi sve pljujemo. svaka cast na ovome, da smo svi mi kao sto je bio ovaj momak, nikad do rata ne bi ni doslo.
Jedini komentar na Klixu do sada od kojeg sam se najzeio. Zalosno ali stinito.
Bilo je i Srba i Hrvata u armiji,ne zaboravi