Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na stranu idiotizam u vezi samog pustanja seselja - pustanje seselja ima iza sebe dublju politicku pozadinu. testira se vucic i njegova ekipa kako ce se ponijeti prema debilu seselju.
SVAKA CAST HRVATSKA
Hrvatska je svjetlosnu godinu od BiH. Mi kolektivno FBiH i RS jos uvijek kontamo za sta vatra sluzi i kako se pali
BIH TREBA ISTO DA URADI
Zasto nisam iznenadjena...jednoglasno je li?
Nije ovo baš trla baba lan ... Hrvatska je članica EU tako da je ovo je prijetnja i EU. Skini ćifuta Merona sa funkcije i riješio si pola posla.
dijasporaš : izvini ali ja nemam ništa protiv Izraelaca ali imam protiv ćifuta a to nije isto. Mada su ćifuti Izraelci nisu svi Izraelci ćifuti. Ćifut ili cionista je pravi naziv za g. Merona.
@zgembo Za tvoju informaciju, Meron je OSLOBODIO hrvatske generale Gotovinu i Markača i u Hrvatskoj je on jedina svijetla točka tog nazovi-suda !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Oni jadni platili milione dolara da im puste Gotovinu i Markaca, a Seselja pustise dzaba, bez njegove molbe za pustanjem. Ustase koje sjede u hrvatskom saboru se osjecaju prevarenim. To stvarno nije fer :-(