Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem zašto rukovodstvo ovog portala ne obriše vulgarne komentare tipa "fraccisko". Degutantno je to više.
Ko god da bude premijer Republike Hrvatske neka mu je sa srećom i želim mu uspjeh. Moram reći, a to je samo moj utisak, da je Zoran Milanović nekada djelovao vrlo čudno, kao da je na nekim drogama za razliku od predsjednika Josipovića i predsjednice Grabar-Kitarović koji uvijek djeluju stabilno i umjereno.
Je li ovo znaci da je cijela Hrvatska jedna velika ludnica?
Eto, nek sam i to vidio da je jedna stranka odbila ponudu da udje u vlast, ako nista bar to od HDZ-a. Ovi bi ovdje i guzicu dali za fotelju, ko god da je nudi.
..........kratkotrajno uživanje......koliko najkasnije do uskrsa, ima zoki da ga minira i rasturi most...........još će karamarko i adz ispasti politički korektni i moralni........
Koji kreten
ovo je croatissimus garant
ne mozes biti seksipilniji od njega, nema teorije
znas da ne znam
Yebo te koliko se politicari bore za vlast, covek bi rekao da se utrkuju da bude bolje obicnom narodu. A sve sto rade je da bi njima i njihovim najblizim bilo dobro. Neko ide na posao ovako, {predsednik Holandije} http://i.imgur.com/eS1I5h8.jpg