Regija
567

Hrvatska: Vozačica Peugeota preletjela podignuti most u Tisnom, vozila 80 km/h

Klix.ba
Foto: sibenik.in
Foto: sibenik.in
Žena stara između 45 i 50 godina, preletjela je žutim automobilom Peugeot jutros nešto iza 9 sati tišnjaski most dok je bio podignut najmanje 2,5 metara, potvrdio je za sibenik.in mostar Tome Mejić Sidić u Tisnom.

"Zaletjela se iako je bilo upaljeno crveno svjetlo, prošla između rampe i uzalud sam joj vikao i gestikulirao da se zaustavi ali je dodala puni gas i preletjela most u trenutku dok je bio podignut već najmanje dva i po metra. I zaustavila se tek tamo na kopnu i sad sjedi u kafiću. Došla je hitna pomoć, policije još nema, ne mogu vjerovati da je uspjela. Ja sam bio uvjeren da će se prevrnuti", rekao je mostar te je dodao da je s vozačicom u Peugeotu bila još jedna žena.

Čulo se kao da je bomba pukla, rekao je Tišnjanin koji radi u zgradi blizu mosta.

Foto: sibenik.in
Foto: sibenik.in

"Zaletjela se brzinom od najmanje 80 kilometara na sat prema kopnu sa murterske strane i nastavila voziti sve do kafića i tamo se zaustavila. Grunulo je strašno, od siline udara svi zračni jastuci su se otvorili u autu, ali mislim da nisu povrijeđene niti ona, niti njena suputnica. Mislim da je vozačica iz Murtera", rekao je drugi svjedok jutrošnje akrobacije na tišnjanskom mostu u razgovoru za sibenik.in.

Inače, nije prvi put da neko pokuša proći most dok se diže i tako uštedjeti vrijeme. Mostar Tomo je rekao da je jednom čovjek traktorom pokušao preći već podignuti most, a i neki drugi pokušavali automobilom. No, ni približno brzo i dok je most bio podignut kao jutros.