Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim, mnogo potreban lijek za bolesne ljude(2 ml canabis thc ulja 100?)
Drugo djeca ne trabju da koriste marihuanu kao opijate to treba kaznjavati,samo u medicinske svrhe.Mnogo ljudi ima kojima je taj lijek itekako potreban.Velika je lepza sta sve lijeci medicinsko ulje od raka,tumora,osteoporoze,poboljsava imunitet,isto tako boboljsava mrsavljenje,depresiju u potpunosti lijeci,nervni sistem.Al mi nismo Norveska,Holandija gdje je zdravstvo kanabis iskoristili u lijecenje svog naroda i netruju ih tabletama sve je legalno.
Dokazano u Norveskim i Americkim institucijama,poboljsava imunitet,jaca organizam-kosti,lijeci tumor i rak(sve vrste raka vecinom se koristi medicinsko ulje konoplje)aneksioznost,,socijalnu fobiju,eritrofobiju-iznenadno crvenilo po prsima,licu kod odredeni osoba se javlja kada se nadu u nekim situacijama koim se oni osjecaju nelagodno i manje vazne naspram drugi osoba te osobe su jako pametne,imaju previse ideja i precizne su zele da uspiju u svemu al zbog eritona prevelikog adrenalina koji se javlja uslijed odredene situacije u koji oni osjecaju nelagodno bio to javni nastup,ispit u skoli il bilo sta drugo dolazi do crvenila koja traje nekoliko minuta.U Norveskoj,Danaskoj,svako trece djete ima eritrofobiju.Tako da su doktori to rijesili koristenjem medicinske svrhe kanabisa za sedmicu rijesili su taj problem .Istrazeno je da eritorfobiju veliki broj svjedske licnosti ima johnny depp,Daniel Radcliffe kako kazu da nisu koristili med.Kanabis nebi nikad bili glumci i to sto danas jesu.
Babo je ručao sarmu!
Big Support
.............bezbrižna republika hrvatska..............a marica će se legalizirati zato što je to milanović obećao pok. račanu na smrtnoj postelji..............
ligalajz.
Od sad nećemo ići u Hrvatsku samo na more.
.......noćenje 10 €, ......domaćica 5 €............