Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdravljam odluku Svicarske
pa i vi ovde vrjedjate srbe stalno pa nista.on nas bosnjake nije nikad uvrjedio,zato nit ga volim nit mrzim
Pa ovom TERORISTI treba zabraniti uopste ulazak u ujedinjenu Evropu..!! Ovo je super vijest i treba tako postupati sa bilo kim ko poziva na mrznju i terorisanje drugih.. Poslije zabrane gostovanja u Sarajevu sada se polako i Evropa budi .. Fantastisno,Bravo..!!!
Svicarska, kao i svaka suverena drzava, ima pravo da proglasi personom non gratom koga god zeli. I ne mora to da objasni. Hrvatska diplomatska elita ocigledno svoj posao ne zna bas najbolje. Ili se samo prave blesavi....
Ima pravde ipak! Nek su svezali noge tom fasisti barem u Evropi kad na nasim prostorima nemaju hrabrosti za to.
e to vam je EU demokratija, ali po njihovim mjerilima. glupost sta oni imaju s njegovim pjesmama
HAHAHAHA ZABRANILI MU ULAZ U EU NA 3 GODINE ! :DDDD SVAJCARSKA DO TOKIJA !
ama Svicarci nisu pogrijesili u ovom slucaju njegovi koncerti su visokog rizika gdje on dodje tu je i belaj..ljudi se osigurali unaprijed.
ja sav jos veci fasista od thompsona pa niko nista o tome!
sude mi zato sto volim svoje, volim najvise.....M:P: Thompson i Miiroslav Skoro
Bravo Švicarska, to je demokratija kada ne dozvoljabvaš da svoju ljubav prema svojoj naciji pokazuješp što većom količinom mržnje prema drugome i drugačijem. Čestitam!
ma isti su ko i Dodikovi nema tu haman nikakve razlike
jeste zabranjeno kada pljujes po tudjim mukama...
Zar je zabranjeno voliti svoje??? bosnjak iz Sarajeva