Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada vidis gos.PREDSEDNICE,da ste naivno nasjeli i poslusali Hol -bruka,i nisi samo ;ti; nego i mnogi drugi koji naivno nasjedaju uz veliko povjerenje u nepostene ljude koji nas vjecito okruzuju.Tako je i Milosevic nasjeo ali uz veliki nagovor svojih licnih ljudi-te i dan danas mnogi nasjedaju na obecanje da im pomognu u slucaju najhumanijeg oficira VRS-e Mladica,koji je uprkos svima,spasio mnoge civile iz Srebrenice,te sada umjesto zahvalnosti,nastoje da ga sto je moguce vise okaljaju-jer da nisu izasli sta bih onda tek bilo! Pozdrav iz \"REPUBLIKE SRPSKE\"-Bog nek te sacuva od tih zli ljudi !!!
nije sverc nafte nego kradja iste. samo ne kontam sta ce dobiti zime sto recimo sazna da smo se ilegalno naoruzavali. pa ko nije... valjda je u ratu to normalno, samo treba ameriku tuziti deponiju koju je napravila na ovim prostorima odlazuci svoje vojno smece, prodajuci oruzje svima na balkanu, za dejton, trebao je biti donesen 10 dana kasnije. samo 10...sss
Samo im treba odgovoriti kao i Mesic: pa sta mislite da sam trebao kupovati olovke i pisma umjesto oruzja pa da im saljemo poruke, nemojte nas napadati.
Kako uopšte mogu suditi ovakvim ljudima...Žalosno:-( Uništili su našu sadašnjost i budućnost,pokrali što su mogli,liječili svoj bolesni um ratnim zločinima.. A evropa ih sve pušta na slobodu..:-( Kako samo veliki odlučuju u ime svih...I započeli rat,i zaustavili,i sude... Imamo li mi ikakva prava u svojoj kući:-(
Bilo bi ti bolje Radovane da trazis dokumenta iz Srbije tj. iz Zastave o prodaji municije i naoruzanja muslimanima u krajini i ostalim dijelovima Bosne.
Nesto ne znam da li je Hrvatska trazila od Beograda dokumente sa granicnog prelaza Pavlovica most (tada je to bio samo fiktivno gr. prelaz a i danas nije velika razlika kada je u pianju sverc) o kolicini tenkova koji su presli na bosansku stranu. Slucajni prolaznik samo jedno vece je nabrojao preko dvadeset tenkova i bornih kola u prolazu kroz Bijeljinu prema Banjaluci. Obzirom na opasnost da ga uoce, napustio je mjesto sa kojeg je mogao pratiti prolazak konvoja.
METAK U CELO!
po kojim sve pitanjima odgovornosti i koje faktore bi tek Mladic prozivao zbog cega ga i drze na slobodi......
Vidi zive svinjske gripe!!!
Rdovane traži od Hrvatske podatke i o švercu nafte iz Hrvatske u Republiku srbsku......................................