Michael Spindeleger
0
"Hrvatska u EU od 2011. ili 2012."
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al\' ce se i usreciti - u PM !! hehehehehehehe...kao i bugari i ostala bagra, :))
Zaista žalosno kad vidim kako ste vi svi ovdje neinformirani i bez znanja. Ljudi moji u EU se ne ulazi više na lijepe oči kao nekad. Tu ima puno posla za obavit da bi uopće postali kandidat a i kad postanete možete se zakočiti i još tu ima čekanje za pokretanje pregovora, a tek da ne pričam o tome da kad postanete kandidati otvaranje svih silnih poglavlja i donošenja zakona. Dragi moji Srbija i BiH nisu niti svjesne koliko vas posla čeka tako da realno nema vam ulaska u Eu najmanje do 2015. To ne govorim zato što se bojim da Hrvatska ne bi ušla s vama u paketu već jednostavno što je to realna računica, a osim toga Hr je već poprilično daleko odmakla od vas što se tiče pristupanja Eu. No hard feelings! Stay cool my dear neighbours!
Slovenija blokira Hrvatsku jer ne zeli granicu rjesavati pred Medjunarodnim sudom. Hrvatska nece blokirati BiH i Srbiju. Granicu Hrvatske prema BiH i Srbiji ce rjesavati Medjunarodni sud i tu nema nikakvih problema. Granica se ne rjesava kompromisima nego se ide sasvim normalno na Medjunarodni sud.
BUDITE SIGURNI DA HRVATSKA NEĆE UĆI U EU PRIJE CIJELE EX-YU. OVO SA SLOVENIJOM JE SAMO FINTA EUROPSKE UNIJE, JER ĐE ĆE BOLAN SLOVENIJA KOČIT NEŠTO??? PA DA JE SLOVENIJA MOGLA, TAKO BI STOPIRALA ULAZAK HRVATSKE U NATO-PAKT, ŠTO BI BILO I LOGIČNO, AL SLOVENIJA NE SMIJE CIIIIJUUUU PISNUT!!! KAKO JE GRČKA BLOKIRALA ULAZAK MAKEDONIJE U NATO, TAKO JE MOGLA I SLOVENIJA BLOKIRAT HRVATSKU, JER NE VIDIM RAZLOG ZAŠTO BI IH PUSTILA U NATO, A NE U EU??!! JOJ, SAD KADA JE ALBANIJA U NATO-U, KAD SRBIJA PODNESE MOLBICU ZA PRIJEM IMA DA DOBIJE ODBIJENICU, JER ALBANIJA NEĆE DATI.... .... DODUŠE, SRBIJA ĆE SE I RASPAST DOTAD ;-) :-D
Ulaze svi u paketu. Tako bar pricaju u stejt departmentu! Znaju Ameri nasu sudbinu.Bice ponudjen paket aranzman,sve zajedno sa Kosovom Makedonijom Crnom Gorom. Postoji mogucnost da Albanija nas \"lobuje\" i pre udje. Pa I zasluzili su, nisu se \"klali\" kao \"mi\" ponosni Juzni Sloveni!
http://www.youtube.com/watch?v=9hcQOqRfIP0
Da upravo tako, sta kaze horoskop tako ce biti?? Ej jadni Koshpa,pa tebi tece i turska i ciganska krv, jadnice jadni pogledaj bijedu oko sebe - sve ste sfuckali sto vam tito ostavi. Pogledaj svoje opanke, salvare kad zasvira anterija po beogradskom pasaluku. Okreni se majci rusiji, njima i onako virite iz straznjice.
Pred Hrvatskom ce ostati, a i biti blokada sve dok se mi (BiH, Srbija, CG) barem malo ne priblizimo tako da nas sve u paketu prihvate.. Vidite oko cega se Hrvatska i Slovenija spore, mozete li misliti tek sta bi Hrvatska BiH i Srbiji radila :D!!!
Joj, ja ovih turaka...pa zar nemate nimalo pameti? Niste vi još uvijek svjesni da vi možete samo u paketu sa matičnom vam državom i bošnjačkom rezervnom domovinom, TURSKOM, u uniju naroda Europe. Pošto ste vi ipak malo-azijskog podrijetla, taj proces će potrajati malo duže, i njegovo okončanje se očekuje----NIKADA!!! Turci, nekada stvarno uživam čitajući i gledajući koliko očajno želite vjerovati da i vi pripadate Europi. Zabavljate me....samo nastavite. Sve lijepe žellje i pozdrave na [email protected] Ne mogu garantirati da ću uspjeti odgovoriti svim svojim obožavateljima. Vaš Koshpa
@ zemo ja bih volio da si u pravu, ali postoji nesto sto se zove pristupni pregovori. a hr je u fazi u kojoj bh treba tek za par godina da bude. postoji milion stvari koje se trebaju ispostovati da bi se uslo u eu a bh nije ni osnovne ispunila. za rumuniju i bugarsku je cisti interes u pitanju. radna snaga, resursi i ko zna sta jos. sto se bh tice, izgleda da tog interesa nema.
za Kr: pa zar nije ona austrijanka iz vijeca evrope rekla da ce bosna uci u eu za 4 godine?? ako hrvatska i srbija krenu, onda cemo i mi svi zajedno.
bosanac jel se ti u horoskopu informises. gledas li vijesti, citas li novine? nismo bolan ni na bijelom spisku za bezvizni rezim a kamoli za ulazak u eu.
Da je Bosna u toliko losoj situaciji ne bi se islo u Hrvatsku samo s licnom kartom! Ili da je toliko tesko u Bosni, pa narod bi na crno bjezao u Hrvatsku da zivi \"bolje\" - vec se najvise ide preko ljeta i tamo se pune dzepovi Hrvatskoj! Po svemu sudeci, mislim da ce u paketu primiti i HR, BiH, i ostale preko Drine. Da je Hrvatska toliko jaka sutra bi je primili, vec i njoj osporavaju taj ulazak. Pogledajte bijede po Rumuniji i Bugarskoj, kod nas to nije bilo ni za rata, pa udjose u EU.
jarane nece bosna za 15 godina sigurno. pazi sta ti kazem.
do tad ce srbija i bosna uci. hehs,, svi u paketu