Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek nije ni svjestan koliko ce ljudi kaznit HDZ za ovo...krenuo jako i domoljubno, a na kraju ista lopina ko i ostali, jos prica o ljubavi prema HR a zena mu pegla i suradjuje s Madzarima
Bakir Izetbegović je daleko od bilo kakvog moralnog čina, samim tim i ovog -> da se povuče sa mjesta predsjednika stranke.
Falis Zecino
kaj sam rekel? još malo i moj Hasanbegović prvo bu postel vođa Hdz-a pa nakon tog premijer ;)....bute videli
Crni marko kopo rupu Oreškoviću i sam u nju zalego, tako je kad se poduzeće Mol pretvori u obiteljski biznis... Nek padne Vlada, nek propadne država, samo neka je na računu što više novaca. Bože što je ovaj balkanski sindrom prijelazna "bolest", a "medicina" spora ali dostižna, kad li - tad li...čudo jedno koliko poznati i nemaštoviti kriminalni scenariji.
Zato je, s druge strane, naš neprikosnoveni prvak u bh. Hrvata (koliko to samo apsurdno zvuči) i neprikosnoveni vlasnik svega što egzistira južno od Ivana, hercegovački Sanader Dragan Čović, najsuvereniji lider jedne partije u BiH. Nema tog tektonskog poremećaja koji će ga makar uzdrmati na prijestolju sve dok postoje vjerne mu ulizice i biračko tijelo čiji je intelekt ravan hercegovačkom kršu. Audiji, vile, vikendice, autosaloni i ko zna šta sve ne zacementiralo je njegov trenutni status...
E Crni-Marko, sve je krenulo nizbrdo kada si poceo misliti glavom koja nije predodredjena za mudrovanje, vec za mudovanje. I dok je Enisa od tebe napravila muskarca, doduse kriminalca , ova druga je od tebe napravila najveceg papka . I ako mi je drago sto si pao , pomalo mi te i zao jbg .
Ha hebiga da voli pare bio bi "Paramarko" ...
svejedno nikome nisi bio drag, osim Čoviću, pogledaj kakvu njušku imaš samo...
Ovaj lik je olicenje zla kao i njegov KraDeZe. Kad im je Milanovic lijepo govorio neke stvari narod nije vjerovao
Volio ga ili ne volio, ovo je demokratski cin. Sta je kod nas sa Zeljkom Komsicem koji ode iz koalicije, a osta mu Dunovic potpredsjednik FBiH, sta je sa SDP-ovcima koji nekad ne uspiju obezbijediti vecinu ili pak sa SDA ili potrckom SBB-om, kada ostane bez vecine, ima li kod njih ostaviki. NEMA.
Sta im ridjokosa uradi ee A sta tek nama ridjobradi uradi eeee
Samo u BiH ostavka je nepoznat pojam :))
Ode još jedan provjereni USTAŠA !
Nisi ti ustase vidio, da jesi, ne bi sad komentirao ovdje
Ako može jedna muzička za Marka uredniče, smejem se a plače mi se tražim....
sta uradi crni marko
izdrzi tomislave ... tomo ce ti dat potporu