Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kulturno dobro a brod sav izhrdjo.
da daa ... ovo već jest spomenik ... s porukom, naravno .... "ne mogu ovi ofarbat ono što je tito napravio"
imal ga na piku
KAD VIDIM RADONČIĆEV BROD TADA STVARNO SKONTAM KOLIKI JE TITO BIO SIROMAH. HAHAHAHA PROŠIŠO BA RAHFRO ZA NEKOLIKO GODINA. HAHAHA
pa baš Tornjak ima brod, znam da ima avion?
pa mater vam fasisticku ako je pod vasom zastitom onda ga i sami renovirajte
Hebo predsjednika Hrvatske i C.Gore koji nema svoj brod, BiH koji nema voz a Srbije i slovenije koji nema avion.
Pa i ovo je po lopovskim uvjetima ponuđeno. Čuj, dajemo koncesiju za 10 miliona + sredi nam brod po PS-u da bude... pa ako neko nasjedne, nasjedne... klasična državna lopovska ponuda.
imal' Ustaše a da nije lopov?
Ima li muslimana ,a da nije terorist? Niti su svi Hrvati ustase,Niti sci Srbi zlocinci,niti sci muslimani teroristi. Koji si ti panj,hladno tuširanje pa trka kod psihijatra .
...galeb je simbol vremena, jedne države i jedne politike koja je u svijetu bila cijenjena i uvažavana..."galebar" je svojom partizanijom, svojim stavovima i ličnim uticajem pribavio više ugleda i poštovanja nama jugosima, nego što će ovaj ološ nakon njega za narednih 1000 godina.
...ja, srbiju je, kao predratni industrijsku velesilu, unazadio :)
...interesantno...svi se osjećaju "zakinuti"...toliko vas je sve zakinuo da vas je 90% tek u jugi počelo ličit na ljude a ne na poludivlje balkanske primate (što su u biti i ostali mentalno)...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Znao je bravar uživati, svaka mu čast:)
a Bošnjačke komunjare hoće da se Bakir voza na biciklu
...nije baki ni za bicikla :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)