Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Profesor nije osumnjičen za pedofiliju, jer je pedofilija napad na maloljetnu djecu (nerazvijenu), a ne na adolescente. Kad se govori o pedofiliji, isto tako treba razlikovati prisilu na zadovoljenje i neprihvatljiv dodir. Iako niti jedno od toga nije prihvatljivo, razlika je ogromna. Prvo uzrokuje trajne psihičke traume, a drugo prolaznu neugodnost. Ovdje se radilo samo o adolescentima i samo o neprihvatljivim dodirima, a panika se diže kao da se radi o najgorim oblicima zlostavljanja male djece, što je neprimjereno. Svi se slažu da se radi o dobrom i omiljenom profesoru, koji ima određene slabosti. Dizanje panike nije najbolji način da se postigne "svrha kažnjavanja".
Ne mogu da vjerujem da su pedofili koji zagađuju okolinu toliko zaštićeni ko međedi....
Prvo dokazati pa onda kamenovati
smrt kamenovanjem...i to javno...na ulici...
Ovakve poremečene stvari me dovode do ludila !!! Pa ovog sileđiju treba uhvatiti i treba ga premlatiti javno pred svim narodom, a onda ga treba poslati u prdekanu, pa neka tamo "siluje", ako može !!!