Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ak 47 ti talibane izgleda se nisi ni provirio dupe iz Gornje Maoče
Što reći, sve si rekao o sebi. Šteta zraka kojeg trošiš.
Ja jesam Musliman; Bosnjak... Naravno, ne podrzavam 90% komentara (negativni komentari) upuceni bilo kom narodu; pripadnicima bilo koje religije i sl. Najcesce su u pitanju uvrede i sl. Nego, da Te razuvjerim po pitanju polozaja zene u ar.svijetu. Iznenadio bi se; treba ih upoznati i sve bi bilo jasno. Vjernik sam; buduca supruga je vjernica ... i rodjena Arapkinja. Znao sam da mediji pretjeruju, ali sam bio daleko iznenadjen koliko muzevi postuju majke; supruge; kcerke; braca - kako samo postuju sestre... Mega-iznenadjenje; uistinu. Da, nosnja je ono sto je neobicno svima, ali njihove zene uzivaju. Cak sta vishe, stekao sam dojam da cesto vode glavnu rijec u kuci; ono... ako mama kaze. Zena u Islamu je mogla da glasa prije 1400 godina; prije par stotina godina su zene spaljivane na lomacama jer su toboze bile vjestice (u krscanskom svijetu). Mislim, o tome se moze govoriti; koje prednosti imaju zene u Islamu. Ali, sve se gleda povrsno; ... Mir :-)
Ja nisam ni katolik ni musliman ni pravoslavac ni vjernik. A nisam ni ateista. Vjerujem u Boga, ali ne u okvirima današnjih religija. Čitajući gnusne komentare upućene katolicima i Hrvatima, imam reći par stvari. Vi muslimani bolje pogledajte malo u svoje dvorište. Pogledajte kako se postupa sa ženama u Saudijskoj Arabiji i ostalim islamsko-šerijatskim državama. Ponašaju se prema njima kao prema stoci, a silovanje i bičevanje je redovito. Da ne govorim o kamenovanju do smrti u slučaju preljube. Otac mi je radio u islamskom svijetu prije rata s jugoslavenskim kompanijama. Znam šta govorim iz prve ruke.
nema problema, samo dodje u crkvu ispovijedi se uplati jedno par tisuća kuna za struju i grijanje u crkvi i grijeh oprošten
da je Bosanski skutor konto bi da je radi nataliteta posto u Bosni nestaju nema ih par hiljada,ovako bolesnika treba roknut
ništa novo kod katoličke kršćanske vjere, još jedna Frizl sada kod Hrvata
Hrvati su dronjci, zlocinci, ljudski koljaci i stvaraoci prvog koncentracijonog logara za djecu.
Sad mu impotencija za seks nece bit prepreka