Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj jede samo ko piša u more...komunalna policija
u Hrvatskoj uhapsen morski pas koji je lajao cijelu noc i uznemiravao turiste
cuj nije opasan za ljude..pa haj ti pridji njemu pa cemo vidjeti jeli opasan..ali dobar je ovaj morski pas,nece nam nista
samo cu reci KAKO SI GLUP KAKO SI OHOL DRAGI MOJ ,i usput mama ti se na lojavom vrti ljakson. tebe ocigledno nisu vodili na more mozda do SANE i to je to ...i usput se informisi prije neg neku glupost izjavis .WHITE SHARK su monstrumi od riba prema tome kus,,kevu ti poderem
I P.I.P.O MANIJAK JE VIDJEN NA PLAZI : http://www.visiantis.com/images/ecards/visi/haustiere/esel_voyeur.jpg
Ma ovo naš dragi predsjednik htio da uradi nešta fino za našu državu Bosnu i poslao ajkulu za onih \'7 bodova\' sa evrovizije.
Ajkula specijalizirana da jede samo muslice,poslali je iz ministasrstva za turizam Hrvatske da razjuri ove jadove od turista iz P i H !
Velikih bijelih ajkula itekako ima u Jadranu. Mrijestiliste im je oko Kornata, a ovi sto govore da su bezopasne ili da ih nema, najbolje nek se kupaju sami.
hocel ujest ovaj pas?! :-)))))
Ja sam plankton. Plank, plank!
to bosanci poslali malo onim šupcima u Makarskoj da ih prestraši a on otišao u Rijeku,zaluto halil te mu
Majmune lojavi velika bijela vijekovima zivi u Jadranu. Imate li pristup google-u u tom T e h e r a n u ?
neka ste vi stavili sliku j....e BIJELE AJKULE koja nema veze sa EVROPOM a kamo li hrvatskoga jadrana hahaha
White shark
Bez brige, morski pas je simbol Rijeke. Riječanima neće biti ništa, a ostalima....
pa kako se vratio u vodu ako je bio na plazi?