Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam ja da oni hoiće da riješe sve sporove sutskim putem ali u svoju korist.e tu se mi nismo složili.
.BOSANKA gluposti.hrvati žele da granične sporove riješe na međunarodnom sudu.slovenija to ne želi.slovenija želi da izađe na otvoreno more
sTVARNO JESU PROBLEMATIČNI SVE BI HTJELI DA URADE U SVOJU KORIST MORAJU MALO SPUSTITI LOPTU DA I KOMŠIJE KOJI PUT ŠUTNU PREMA GOLU.
Pa ja bi rekao da su se Hrvati malo zaletili :) Mislim da ce se morati strpiti pa sa bivsom bracom iz Srbije i BiH zajedno u EU :) Pa da jednom imamo istovremeno teferic i u ZG i BG i SA, a bogami i BL i MO :)
Ipak su sloven i upravu. Hrvati zaista imaju granicne sporove sa svim susjedima. Osim Madjarima. Indikativno.
Ko mi skloni komentar???????
Slovenci su licemjerni....u ovom slucaju hrvati su OK ali sta ce sutra biti.....
ma hebo eu ako se to ovako radi.. treba se okrenuti sebi.. samo da su naši političari bili normalni..
ovako ce i nas prcati ako ikada dodjemo do EU