Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgore aveti izasle poslije socijalizma. Mladi muslimani, ustase i cetnici, sjeme im se zatrl'o. Ali, narod glup, nasmije se na psovku, draga mu vulgarnost, poistovjeti se sa onim sto mu je blisko. Sta ocekivati od ovog bijednog Balkana, mjesta koje je zaobisao Humanizam i Renesansa, Industrijska revolucija, nacionalno budjenje u 19 vijeku (kod nas tako aktuelno danas)? Dovoljne su slave, kurbani, fud. reprezentacija, turbo folk, Ajvatovice, Medjugorje i vampiri poput Bakira i Dodika.
Bravo.
I tebi se sjeme zatro daBogda, kad izjednacavas genocidaše (četnike i ustaše) sa Mladim muslimanima koji su se borili za osnovna ljudska prava svoga naroda i njegov opstanak, koji nije bio priznat ni kao narod ni kao nacija i još mu i jezik zabranili. Idiote komunisticki!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve po zasluzi , Hrvati zbog ustašluka dužnički robovi i pakaš EU , Bošnjake zbog SDA povezuju sa IDIL-om i talibanima a Srbe zbog četničkog mentaliteta ubi bijeda i bijela kuga.
Nema gore vrste srba od hrvata.
Iz pepela, i nigdje ništa, antifašisti, po kojima ova gamad pljuje, su za 20-30 godina, obnovili gradove, napravili škole, puteve, podigli industriju, od proizvodnje šarafa do proizvodnje aviona, lokomotiva, brodogradnje, hidrogradnje, pruga, razvili turizam, podigli rafinerije i kompletnu hemijskui industriju, agrotehničkim mjerama doveli poljoprivredu na nivo unosne grane... Današnji "domoljubi" od Triglava do Đevđelije već 25 godina jedino pljuju,... jer su nesposobni za bilo šta....
sta je to orjunaš? i sta je spomen kosturnica?!
Gadni ljevicari jos zive od zrtvoslovlja i hagiografije iz 40-ih i dizu spomenike u 2016??? Pateticno
a
SF/SN
u duhu EU ovih dana
ustaski primitivizam
Europejci
Opet ustaše ko na tribini jedni na druge lete
@Lovrenist Svi ste vi gadne ustaše to su samo nijanse