Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam, je li u pitanju helikopter hitne pomoci ili dron hitne pomoci!?
@kleka helilopter medicinski al nisi dobro upucen pa cu ti reci da vojnim traje 40 min a ovim medicinskim 20 pa ti odluci kojim bi se vozio radije,negodovali su sto nemaju medicinski sad se zale na kilazu najbolje ih ne votit nikako neka umru svi
Kol'ko bajata vijest, ovi helikopteri bili preko sezone, sad to opet radi HRZ i opet mogu i ovi od 170 i više ...
Kol'ko bajata vijest, ovi helikopteri bili preko sezone, sad to opet radi HRZ i opet mogu i ovi od 170 i više ...
Sto reci nego , sreća pa ne zivim na otocima :)))
Kako vas nije stid hrvati prvo molite za medicinski helic onda kad ga dobijete serete sto vam je skracen let i sansa za zivotom veca (vojni vrijeme leta 40 min) medicinskog 10..
Naši novi bh helikopteri Eurocopter AS332 Super Puma će moći prevoziti 2 pilota + 15 putnika. Nadam se da će isporuka krenuti uskoro.
ovo su 3 cilindrični helići...njima je max 120 kg..
Diskriminacija punijih osoba ccc i oni evropska unija
Pilote na dijetu.
Kako duduk stane u elikopter..
@hrisi-avgi......izbace kopilota i mehaničara da govedo moRe stat ... gled'o osobno ...!c!!