Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O kad će doći dan da sletim u Jap... da više ne gledamo politikantske trakavice.
I njima došlo iz guzice u glavu . . ? ? ? Predugo traje " prosvjed ", preskupo postalo sponzorima ... ! ! !
uglavnom, oni su se dogovorili, a naći će se tek sutra u 10 ????? ja bih prije rekao da su šatoraši shvatili da su usrali i dršku i motiku, pa bi se sad nekako "ćasno" povukli, a ne znaju kako bi ... pa će im onaj slunto milanović pomoći da se "časno" povuku" ...... .... "glup gluplji" (8. dio)
A vidi faca braćo mila, sve sami umjetnici....pravo podzemlje.
zato su od gorih okupirani, ko što nisu bili ima 500 godina ... a najgore od svega je što misle da nisu ccc
to mi je avlija
genocidaši
Jos jedan pozitivan komentar kerrorcode-a
pišam vam se obatrojici niz kičmenu moždinu
Pitas me sta mi je? -Eh druze, sta mi je.. Ta' volim je, zar se ne vidi, al nije to ona mala ljubav zaslijepljena izgledom i pozudom! Ne, to je ona prava ljubav, sto se ceka cijeli zivot, ljubav zbog koje se zapocinju i osvajaju ratovi-ti najveci ratovi, ratovi sa samim sobom. Ona je moj zivot, svjetlo moga dana, vazduh koji disem.. Ona mi je sve prijatelju a bez nje sve je nista i ja sam nista bez nje.. -I jos zelis da znas sta mi je? -Eh tudja je druze, eto to je!
Kakvi teb ljubavni jadi pucaju
opasni izgleda