Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo ste uradili agresiju na nas pa sada pametujete!!!
Izvršili AGRESIJU? Što bi tek bilo da nismo primili POLA MILIJUNA VAŠIH IZBJEGLICA?
znaš šta, edine? nemoj slučajno da vam padne na um !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa tek je počelo. Dokad više mirno? Mirnim se ne postiže ništa.
A sad da komentiram članak. Dakle, ako je ikome stalo do mirne i stabilne bih, onda je to hrvatska. I to ne zbog ovog ili onoga, nego zbog vlastite sigurnosti K tome još rh se daytonom obavezala da će pomagati mir i stabilnost u bih. Vjerujte da u rh gotovo da i nema onih koji žele destabilizirati bih, a ako ih i ima onda su na razini statističke greške Stoga ovi po portalu što se predstavljaji kao hrvati i nastoje dodatno naštetiti bih najvjerojatnije uopće nisu hrvati ili su neki balavci. A ovi što pišu o rh kao o agresorima mislim da to najviše govori o njima, jer nitko nije lud i sve se zna, tako da nisu vrijedni osvrta.
Joj ovdje "stručnjaka" te dug, te postotak, te ovo, te ono. Po EU granica od 60% duga u odnosu na bdp je granica prezaduženosti, što znači da je RH tek ušla u tu kategoriju. Razlog bosanske manje zaduženosti nije to što su bosanci pametniji, nego to što se bosni puno teže daje kredit Nadalje ako je to tako kako vi govorite kako onda da je u grčkoj puklo tek kada joj je dug dosegao 140%? Ili Italija kojoj je dug u odnosu na bdp oko 100%? Sam dug, kao uostalom nijedan pokazatelj sam za sebe ne govodi puno. Potrebno je više pokazatelja sagledati u kontekstu da bi se dobila prava slika. Situacija u rh jest gadna, ali teško da je gora od bih. Još ako se pokaže da ima nafte u jadranu, a sva je prilika da hoće, i to puno više nego što se očekivalo, rh bi mogla svoj dug rješit easy. Premda nisam siguran koliko je to dobro.
skoro 20 god. se pokusava mirno i skontali smo da to ne pije vode.. sad kad smo na pravom putu da postignemo nesto, hocete i to da nam sje.bete..
Sta hrvatska ima ovde da pametuje, za vrijeme rata profitirala je kraduci od naseg naroda preko svega kako je stigla, a sad pametuju odjebite do skoro ste kukali i govorili necete Bosance na vasim plazama oni su prosjeci i bijednici pa posle daj nam nase Bosance, odje*bi Hrvatska u skokovima
Hrvatska malo previše pametuje, je da je članica eu i nata, ali malo se trebaju spustiti na zemlju i gledati svoje probleme, ne stalno zabadati stalno glavu u ono što nije njihova briga!
Nije njihova briga? Ma kakvi, samo su Hrvati jedan od 3 kon. naroda u BIH.
http://www.youtube.com/watch?v=PkTX5qG-4S0
Pa nalozili smo i hrvate da protestuju pa zato oni sad mole da se smiri kod nas da ne bi njihovi poceli.. Prepali se jadni za svoje foteljice.. :D
*** ti EU
too late
Boje se ljudi doce im i ovi preostali hercegovci, ionako ne znaju sta ce sa onim koji su jos od devedesetih tamo.
Zaustvaiti povampirene SDP-ovske horde i huligane odmah !!!!!!!!!!!!
primjetio sam da na hrt skoro pa da nema vijesti iz federacije i protesta...da nije teorija zavjere rekao bih da je to naredjenje hrvatskih politicara da se ne buni narod :)))))
Hrvatska apelira, ma nemojte molim vas. Ne apelira hrvatski narod nego hrvatska politika, jer su svjesni da je i kod njih stanje losije nego ikad i da bi se lako i njima moglo desiti ovako nesto. Frka je svima i u Srbiji su teski dani, izbori dolaze, ucvrscuju se fotelje, pa nikome nije do ovakvog ludila na ulicama. Niko ovdje ne apeluje iz saosjecanja prema bosanskom narodu nego iz straha, jer smo im suvise blizu, a zaraza lako krene. Sve go licemjer sram ih bilo.
Jel to vi od zbilje?!?! I ako ste u EU sada vas to čeka!
Ovi indijanci glume neku evropu nesto sad..Umisljaju nesto, a najadniji su i samo je pitanje trenutka kad ce puci u RH zbog nezaposlenosti i krize! Isto i u Srbiji!