Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocemo i mi H&M!!!
Ma to je sitnica kakva zarada bude na Siranu kad dođe dijaspora!
@;) Haris Export majka :))) Pola ormara mi je iz Harisa :)
H&M je identican Haris exportu kod nas, a u Tiffany-ju imate odredjene stvari koje pripadaju H&M-u :)
Ja budala, pa najobicnije krpe prodaju tamo. Tamo odem kupiti kosulju ako idem na posao biciklom i skontam da sam zaboravio ponjeti kosulju za posla. Onda u HM i GAP za $15 dolara moze se naci neka krpa. Sve je to za hipsters isto kao Urban Outfitters.
To je sve smece samo pogledaj mjesto proizvodnje Banglades,,Kina i sve smrdi kao da je second hand,,o kvalitetu da i ne pricam.Zali boze te pare.
Cekaj da vide garderobu nakon prvog pranja.
takmice se ko ce vise strancu dat para :P
100 Miliona pa to su bas grube procjene da ne bi rekao procjene jednog I..diota ..
Balkanci se samo pirlitaju a glava suplja.
neplaćaju oni više ništa, mogu uvesti što požele na svijetu. od igle, auta, jahte, lokomotive ili broda. carine su ukinute, kao i svi porezi i naknade. granice više nepostoje, jer se cijela EU smatra ko jedna, jedina država. ajmo mi sad u plač i gledati kako uvesti golfa dvojku, s što manje kilometara. orginal farba, poželjna.
@14521 ovom ispod mene.. nemam puno love,al kad kupim nesta ,gledam da to bude kvalitetno... a u H&M, garderoba neba bas neki kvalitet...
Ja imam puno para.
H&M je bezveze... samo sam 2 puta kupio gadreobu i to samo da nosim oko kuce...al\'razumijem one koji se tu oblace, cijene su pristupacne...
Kad je zemlja clanica EU onda kad kupis autic npr u Njemackoj samo platis tablice kad dodjes kuci i eventualno otpad, tj sitnice. Nema poreza i nema naravno carine. A sto se tice HM, zanimljivo, jer je kod njih prosjecna krpica oko 20 KM (10 EUR), nema skupe robe i to vecinom u svedskoj kupuju curice do 16 god i decki. Znaci da su dobru kolicinu robe uvalili ..