Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao i sav drugi normalan svijet, čim prije priznati Republiku Kosovo!
evo nama se vec tresu gace od straha...ma padamo u ambis bez vas :))))) ...daleko vam lijepa kuca.....
heheh hesu vam braća Šiptari zavaukli duoboko da ce te pamtit za sva vremena :D Kazem ja Albanci su aapaurin za vlahadiju umašćeno smrdljivu :) Pogledaj recimo tebe vlaha sa Romanije,ti se na samu pomisao na njih najezis i kazes "daleko im kuca bila"
navedi mi jedan narod koji je zadovoljan njima??? ...mozda bosnjaci....ako je tako nemam nista protiv da naseljavaju federaciju ali u republiku srpsku mogu samo ako planiraju da je napuste sa nogama naprijed :))))...nema tolerancije za njih...mislim da ce svaki biti maltretiran do iznemoglosti :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Sam fenomen albanofobije (http://sh.wikipedia.org/wiki/Albanofobija) prisutan kod NEKIH ( na na žalost i dalje mnogih) južnih slovena , ovjekovječen u derogativu "Šipac" ili "Šiptar" je samo još jedan od primjera ksenofobije koji se danas redovno proučavaju u autentičnim akademskim i intektualnim krugovima... Smatrati nekog "nižim "bićem bez ikakvog povoda je nešto što se kosi sa svakom logikom, čak i pjesničkom.... Za sav normalan svijet niža bića su svi oni koji su masakrirali civile, po bivšoj jugoslavij, ili bilo gdje drugo u svijetu....a to što je neko razmažen naučio da mu "šipac " bude dežurni krivac za sve, i redovna kanta za otpatke, to govori o tom nekom i njegovom stanju svijesti a ne ne toliko o "šipcima" ;)...Samim tim, neke pravde na ovom svijetu ipak ima, jer ksenofobima i nije mjesto u civilizovanom svijetu, ko god oni bili....
Nema od toga ništa neće ih Mile nikada priznati i to vodi lošim odnosima sa šiptarijom.Neka,to je dobro neka se između jebu ionako nisu ni za što drugo.
Pogledatje stranu 11 u Dnevnom avazu (izdanje od 19.12.2013. god) a vezano je za moguce gubitke BiH privrede na Kosovu.
Tako je vize naravno
K
S
č
S
Pa zar i poslije toliko decenije jos postoje ublehe koje ne kotaju da je svijet davno uvidio ko ima ozbiljan problem u rezonovanju (pogotovo onom moralnom), "Šipci" ili oni koji koriste taj derogativ i ne vide u čemu je njihov problem.
imam pasos za koji ne treba nigdje viza zato me kita zaboli za vase vize
sta je ovo pa sipci kupili od Amerike drzavicu i kontaju sad oni neki faktor? Ma hoxa idi je.bi mater svoju ionako ste navikli se medjusobno jeb.avati jake ti politke kao et meni hitno treba da idem na kosovo turisticki onako od tolike europe i svijeta....mrshhhhh smece siptarsko vize itekako al sve odbijenice da dobijete jer ne postojite kao drzava ;) ja sam drzavljanin Bosne al vas fakat ne mogu priznati nema sanse otpad balkanski
Pa oni se bas i ne sekiraju sto ih ti neces prizanti kao drzavu (obzirom da su Kosovo prizanale mnoge drzave u svijetu), ali ce se sekirati nasi privredinici iz BiH koji na Kosovu zaradjuju novac i ljudi koji rade za te privrednike, jer je opste poznato da se gubitkom trzista gube i radna mjesta i tako se stopa sirmasnih kod nas jos vise poveceva. Mislim da si ti jedan od mnogih isfrustriranih Srba iz RS-a koji jednostavno ne moze da podnese da je Kosovo, hvala Bogu, nakon visedecenijskog terora, konacno dobilo slobodu i svoju drzavu, u kojoj Srbija vise nece tenkovima i masakrima nad civilima (kao sto je radila kod nas u BiH) "istjerivati zakon", Ovakvi clanci ti dobro dodju kao "ispusni ventili" zbog, vjerovatno, svojih zivotnih frustracija, koje i nemaju veze sa ovom temom. Niko normalan ne naziva cjeli narod "otpadom" i navodi takve gnusne uvrede (osim ako nije duševno bolestan).
nisam iz RS-a zivim u Sarajevu...klasificirali bi me kao bosnjaka ali obzirom da ne prihvatam islam kao religiju, a nisam ni katolik ni pravoslavac, nazvao bih se Bosancem i Hercegovcem. Koje mi to trziste i cega imamo na kosovu kao prvo? Koju mi to korist generalno gledajuci imamo od sipaca osim droge i krimosa kojekakvih samodeklarisanih kao kraljeva narko kartela? Koji se to sipac odazvao na mobilizaciju 92-95 u Bosni? i zadnje ali nista manje vrijedno: albanci tu do sad nikad nisu bili domacini nego doseljenici, paralelu vucem izrael-palestina. mi dosli oteli zemlju kao to je vjekovima nasa pobij i protjeraj druge u ovom slucaju srbe, uz svesrdnu pomoc amerike kojoj to godi da ima jednu bazu tu da stiti svoj izvoz afganistanskog heroina u zemlje Europe preko novoosnovane republjik kosovo. Nisam ljubitelj srba jer su im nacionalisti pokvarili sliku koju su stekli u drugom svjetskom ratu ali sto je istina istina je pa nek se pushe tko god zeli je.be mi se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoxhaj jesi pukao od loše koke
U BIH PAKAŠI VODE GLAVNU RIJEC PEKARI IMAJU PO DVIJE KUCE PO PET STANOVA I STA JOS A SKOLE NEMAJU.......... TREBA IM SVE UZETI PODIJELITI U DOBROTVORNE SVRHE..SADA SE JOS ONI BUNE KAKO IH NIJE STID..SVE STO SE RADILO U BIH ILEGALNO ONI SU NA PRVOM MJESTU E JESMO PALI NA NISKE GRANE JEBE NAS KO GOD HOCE A NASE POLITICARE BAS BRIGA ONI UZIMAJU PA UZIMAJU...ALI KAD TAD CE SE SVE OKRENUTI .............
Slazem se da svakome treba oduzeti ono sto je nelegalno zaradjeno, ali moju, i vjerovatno tvoju zivotnu egzistenciju, vjerovatno vise afektiraju oni koju su pokrali milione i zbog kojih smo godinama jedna od najsiromasnijih zemalja u Evropi. Objektivno, da li im se treba oduzeti sva imovina samo zato sto su Albanci, a pri tome amnestirati sve ostale, samo zato su Bosnjaci, Srbi ili Hrvati, tj.nasi? Nece problemi sa pekarama sigurno rjesiti probleme stotina hiljada nezaposlenih i obespravljenih.Nemojmo stalno nalazati opravdanje sa ovakvo stanje u drugim stvarima, bjezeci tako od surove realnosti. Na sudu BiH se svaki dan sudi za pronevjere miliona, i sad ce oduzimanje kuce nekom haljimiju rjesiti sve probleme u BiH ! Na kraju krajeva, ko god se na nezakonit nacin obogatio u BiH, to su mu omogucili DOMACI i korupmirani politicari, iz reda konsitutivnih naroda ;)Ja se uvijek drzim da se prvo treba pomesti u svojoj avliji.
...oš nam i ratno stanje proglasit?