Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije ovo bogomdana zemlja, pola bi nas skapalo od gladi jer smo tupavi majmuni. Narod je stoka, bio i ostao. To je lakoupravljiva masa debila, ološa, parazita i neradnika. Jedini izlaz je nekakva dobroćudna diktatura. Čvrsti zakoni, maksimalne kazne sa sav ološ i lopovluk, od dna prema vrhu. Kakva glupa demokratija u svjijetu glupih.
@rade_s, ni jedna diktatura ne donosi dobro, de spomeni jedan primjer. . Do pojedinca je, eto uzmi sebe za primjer i procitaj svoj komentar. Ljude oko sebe nazivaš, tako kako nazivaš, što pozitivno nudiš svojoj okolici, kako potičeš druge, da ne daju mito, da ne bacaju smeće svuda okolo, da urede prostore oko kuća, da pošteno rade, da placaju pošteno radnike, plaćaju poreze... Ko bi postao diktator u tvom filmu? Radončić ili neko kao on, kakav bi ti poslije bio komentar.
Hmm...Libija pod Gadafijem? Augustov principat?...@_ja_
narod je glupa stoka i gotovo
Suze mi na oči navriješe koliko se komšije Bošnjaci brinu za Htvatsku. Te: nije vam to dobro, te kuknjava, te ovo, ono... Ganula me vaša briga, al nemojte. :-)))
Aaaaaajmooooooooo :)
Koalicija VELIKO DNO ! Za trideset godina HDZ demokratije. TRIDESET GODINA SHITA ! BAkit svoj doživljava a naročito nakon nove milijarde MMFa , kao NIKAD BOLJE ! :(( Hebo vas tako dobro, izađite na izbore obavezno, zovnite 10 još da glasaju protiv ! I Možete mirno spavati što se tićče vaše savjesti ! A da je gangesteri kao Čović, Mladi Muslimani i Dodik imaju I NE SANJAJTE !
Uveo kralj Aleksandar šestojanuarsku diktaturu ( ni deveti nije daleko od njega) i organizovao poslije neki prijem. Književnik Gustav Krklec prilazi kralju i predstavlja se: G. Krklec ! Kako G. imate li vi gospodine Krklec neko ime, začudi se kralj ? IMAM itekako, reče Gustav, ali vi ste UKINULI USTAV ! Kamo sreće da se svi na ovim prostorima zovemo A. G. M. LJ. ! I da nam je ukinut Ustav, hebo više vakvu demokratiju, nije to za nas !
bajram ruke u vis serife old son moon bark
de ti,Milanovicu jopet malo o didu ustaši.Jebo te Karamarko.Samo si trebo ćutati i ne laprdati.Sad bi bio premijer ,ali hoćeš ti lajati.
Bajram Šerif Mubarek Olsun. Sretan Kurban Bajram, ljudima dobre volje u BiH i šire.
Makar i najgore ustaše bile na vlasti, samo nek je Milanović izgubio!
najbolje bi bilo kad bi ustase dosle na vlast.
Nas Zlogundija i nista bolji njegov poslusnik Niksic unistili su SDP....
.....sercom pa neko sasvim nov na vlasti:))
ej gdje je sad onaj debil što nas je uvjeravao da Zorana zna lično i da je ovo sve Zokijev plan da pobijedi na vanrednim izborima hahahah
nista novo....tako ce biti i kod nas....
big shit in little croacija