Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Gospodine Tadicu, Pa makar se zacrveni kad lazes... Tadic: E\' ispraksao sam se za sve ove godine tako da se vise i ne zacrvenim kad lazem!!!
Samo oštro Predsedniče. Ne žali iredentista i radikala.
cini se da ste umjetnost guslanja preuzeli vi zadnjih desetljeca, dragi nasi sandzobosnjakistanci dobri, po nadimku. dobar je bog.
ma zna on gdje je, samo ceka pravi trenutak da ga preda, i da odma udje u EU
vidim da je konkurencija velika danas svi guslaju nogometnim žargonom rečeno.
a sta ces, dobrim bosnjama preci sandzo, jer je iste religije, a trebalo bi da je bez religije, ako je bio clan neke ebene skj koja ga je izbacila na povrsinu ko poslije poplave mulj, nego komsija druge religije, koji od kad zna za sebe zivi tu. kao, mi dobri bosnje, mi ne znamo nista, samo smo eto mi zrtve, jadni mi, nemamo pojma mi, sve ste krivi vi, ajoooj. beeeezi bre.
dosao sandzo da meni kaze da ja nemam nikakva prava, da me treba progoniti i tuci, kucu mi zapaliti??? da mi kaze ko sam i sta sam, da mi kaze da se selim, da se useli u moju kucu??? apsurd do apsurda.
po cemu to jedan iz srbije moze pred sami rat doci u bih i biti veci patriota od onih rodjenih tamo, to ce reci, sad neki sandzo, koji nikad nije bio u banja luci, srednjoj bosni, mostaru, moze biti veci patriota od nas koji smo rodjeni tamo i poznajemo sve to kao svoj dzep, ili jedan crnogorac rodjen i odrastao u sarajevu, sad najveci patriota u srbiji??? a kao smo se razdvojili? kako smo se razdvojili, hajde da izaberemo i hrvatima jednog predsjednika iz subotice, a makedoncima iz slovenije, pa da se...svasta!!!
Stvarno si u pravu, niti bi po nekoj logici Tadic mogao biti neki faktor u Srbiji, niti Ganici u BiH, po rodjenju, a o opredjeljenju...za cas oni to promijene. I Ganici se izjasnjavao kao Jugosloven, sve do jednom. Trebalo bi da je obrnuto. I tu se pokazao sav apsurd balkanskih vazalnih tvorevina, dakle, mozemo slobodno da mijenjamo Ganicija za Tadica, isti su. Glooopi Srbi bi konacno za predsjednika trebali izabrati Srbina iz Srbije, dokle vise iz Zagorja, iz Crne Gore, iz Sarajeva, svaotkud, samo ne Srbina!!! Jugoslovenstina je unistila mnogima sudbine, zivote, generacije, dokle vise, dokle, dokle. Ovaj pada sljedeci put, dosta je n.a.s.r.a.o!!! Ne udje li u EU, pada kao zrela kruska, sve sa cedicom, mafiozama, lopovima, kradljivcima, kriminalcima, pljackasima naroda, zaduzivacima i ko zna...cime sve ne.
Pio rakiju s njim prekjucer na periferiji Beograda i pregovarao o predaji...koji licemer. Pozz iz Beograda
To su vam smestili belsovetski moćnici. Francetići i Pozderci će uvesti Pašaluk 2014. u EU.
Realno je ocekivati da Generala Mladica uhapse u Sarajevu.To je njegov grad,a BiH je njegova maticna drzava.Sto se Gsn.Tadic u to petlja kada je on Srbin iz Crne Gore sa rodjenjem u Sarajevu dosao u Srbiju.Po Americkim dobrim zakonima Tadic ne bi ni mogao biti Predsjednik Srbije. Kamo srece i da nije.Srbijom treba da vlada covjek rodjen u Srbiji, npr.dobar bi bio i Ejup Ganici- Mladicev pamdam,zaso da ne.
ĐENERAL.... GENOCIDNI
E sada sam miran.Koliko puta nam je obecao ovu vijest.Sta on misli. Da smo naivni.Ma koga,bre,zamajavas.Vi tacno znate gdje je ratni zlocinac.Stitite ga i pomazete mu.Svijetu pricate jedno a radite drugo.Lazete.To u Bosni nepali.Vi niste ratovali u Bosni a Vukcevic dokumentuje da jeste,da ste agresori.Pa jeste li.Kada cete potegnuti Genocgenerala i predati ga u Hag,mijesto stanovanja velikih Srba.Ako tako nastavis i ti ces tamo g.Predsednice.
Naravno evo već 15 godina.