Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbi smrde..
J.E.B.O. VAS VISE MLADIC..KORISTITE OVU KUKAVICU DA BI STO VISE RASPIRILI MRZNJU MEDJU NARODOM DA ZABORAVE KAKO I KO IH JE PRVO P.O.B.I.O, PA POPLJKAO, PA NA KRAJU OD NJEGA NAPRAVIO ROBLJE.. Ne pravi pare na Bosnjacima Dodik nego na Srbima, niti Bakir na Srbima nego Bosnjacima, i Covic niti na Srbima niti Bosnjacima nego na Hrvatima, ali DA SE OVO NE BI \"VLASI DOSJETILI\" HAJMO S.R.A.T.I NEPRESTANO O MLADICU I OSTALIM ZLOTVORIMA... Ovaj sajt je pravi GEBELSOVSKI SAJT, koji siri bezgranicnu mrznju medju narodima, naravno podmuklo PUTEM KOMENTARA KOJ SU DOZVOLILI.Vas iz sarajevo-x treba sve povjesati kao vjesalice od Marin dvora do Carsije o bandere, sluge ratnih profitera i medjunarodne bagre koja je okupirala BiH...
razvukli ko teraviju, dovpljno da ih uhapse i izreknu presudu.. 16 godina halo pa ni hici ne bi trajao proces duze od 1 dan.