Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Premijer u Novom Pazaru gde je otvorio novi Dijagnostički centar, školu i vrtić. Izgradnju Dijagnostičkog centra, škole i obdaništa, finansirali su Ujedinjeni Arapski Emirati, a Vučić je rekao da je u razgovoru sa predstavnicima UAE, odlučio da ta investicija, ukupne vrednosti sedam miliona evra, ode baš u Novi Pazar.
A.G Đ.K L.P.....Hebem vam majku,umjesto da im jos sliku u novine stavite i cime se bave,vi im pucate incijale.Bagro klosarska!
Koliko slika moze stati na vise od jednog terabajta?Izgleda mnogo
Pradjed, 73 mu a budaletina i pedofil ... ! ? ! Fuuuuuuujjjjj . . .
KADA CE U BIH POCETI HAPSITI OLOS OD LJUDI?.U SRBIJI HPSE KRIMINALCE,MANIJAKE I SMECE OD LJUDI,DOVODE DRUSTVO U RED.
Bolesna srbo'cetnicka nacija ,jos od 90-tih....to treba ignorisati na svakom koraku,suvisno je o njima komentarisati.!
Bolesna srbo'cetnicka nacija ,jos od 90-tih....to treba ignorisati na svakom koraku,suvisno je o njima komentarisati.!
Auuuh , kakva grozna vijest za Franza .