Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u americi bih ga nakon upozorenja upucali odmah
i ti bih napisao trebo malo čitanke trebo otvorit da bih mogo skontat razliku bih bi
Ma jadni Slovenci se sat vremena mučili da ga savladaju dok nije došao Bosanac
Stid me ispred policije,tetke mi Safije,kako bi to prijasnji milicijac sa pendrekom istukao,da se upisa na mjestu...sad neki suzavci,struja lafo,gej opema
a šta te ima bit stid i šta su trebali, izbušiti ga ko švicarski sir jer je mentalno bolestan? pa ima li iko trunku empatije na ovom Balkanu više?
Drug,gdje sam napisao da ga treba likvidirati,nismo Amerika da prvo pucaju pa pitaju.Nego natezu se sa njim bezveze,obori na zemlju,lisice na ruke i zatvor,bolnica,psihijatrija,kud vec treba.Ovako djeluju nesposobni
Ovo je ba reklama za Lekarne Ljubljana. Kaze Da ste bili unutra,nista se ne bi desilo.
Covjek bolestan,a oni opisali kao da je stao zivot u Ljubljani.
Slovencka policija nesposobna ko i nasi. Covjek bolesnik,pred apotekom stoji.Pa oni su kao razvijeni,imaju li stun gun da ga neutralisu na minut dva,dok ga ne svezu?
Smjehurija od policajaca i 'specijalaca'...
bilo jucer na tiktoku
blago njima kad im je ovo definicija haosa. kod nas je postala normalno da svako malo muškarac ubije zenu/curu, nažalost.
trebalo iim sat vremena da ga savladaju zasto sat il mediji malo seruuuu
Udjem u granap, s dva gana u dva dlana
Polomiti mu ruke i noge !!!
Je l' uzviknuo alaaju egber🤣
Sto ga nisu upucali i za risli odmah pricu.
cuj haos u ljubljani. naslov stvarno opisuje situaciju
Ovaj što je priletio pendrekom na prvom videu je garant iz BiH. Ovi ostali, pussies.. ;)
Te bolilacke tehnike.. udaranje ruke da ispadne noz, Evo primjera da ne radi. Ovjek palicom opandraci ovaj ništa " bas nista, možda bi ga limunada malo, pikac". Kad je situacija stvarna.. adrenalin je visok, nije isto kao u sali na treningu. Većina boriacki tehnika u stvarnosti je truba! Izuzetak Judo, Boksing, high kicks, jujitsu. Kad vidis noz bato, bolje je biti pametn I udaljiti se.. osim bas da si u ćoši. Ne oslanjaj se na tehnike.
Sigurno bosanac koji vozi audi a4 karavan nije dobio godišnji da dođe u bih parkirati auto na trotuar pa se naljutio
Evo jednog koji vozi Porschea, parkira ga propisno i ima redovan godišnji odmor. Kako ti je jutros upalio golf kad si krenuo na nargilu?