Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao,jao...prvo u rat,pa u privatizacijsku pljačku,pa na kraju skupa,kao skupo je....To je kao neka prostitucija,samo jaši svi su naši....
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; Molim Allaha dz.s da stane u kraj stalnim napadima na integritet BiH kada vec nemamo ni jednog jedinog casnog i hrabrog predstavnika da ta uradi za nas,da odbaci sulude ideje o zajednickim ambasadama po svijetu,sa onima koji se jos cvrsto drze plana nestanka Bosne i Bosnjaka; molim Allaha dz.s da nam podari Vodju koji bi izveo ovaj narod na pravi put, amin.
U dzamiju pa se moli,ovo je internet tupsone! :DDDDD
http://bit.ly/1924xJO pogledajte ovo
bolje sa hrvatima i kosovarima nego sa srbima mislim ne smetaju mi ni makedonci al sa srbima ne
ja volim sa ostalim balijama da dijelim tvoju mamu. Da joj svrsavamo po licu. I sad turcine od.jebi idi je.bi oca bolesnog
BiH treba skupa sa Hrvatskom imati predstavnistva. A ne BiH sa Srbijom, Crnom Gorom i Makedonijom. Turska? Kakva Turska? Turska je samo jedan od garanta Dejtona, drugi jezik, lazavi ljudi i sl.
...neš ga majci hrvate viđet u toj priči...oni nisu balkanci :)))